Παλαιό Ημερολόγιο :
08/04/2021
Νέο Ημερολόγιο :
21/04/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Αγρυπνία στην παλαίφατο Ιερά Μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου...

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό και εν συνεχεία στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως και της εις Ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου προεξήρχε ο Καθηγούμενος αυτής, Πανοσιολογιωτατος Αρχιμανδρίτης κ. Μεθόδιος ...

Ο σεπτός και σεβάσμιος γέροντας, στην τράπεζα που ακολούθησε απηύθυνε λόγους επί τη εορτή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αγιοτοκος Ελλας και εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες σε ολους τους επισκεπτες για την παρουσία τους.

Ακολουθει ο λόγος του Καθηγουμένου Μεθοδίου ο οποίος εγινε στην Αβραμιαια τραπεζα της Ιερας Μονης...

Ζητουμε συγνώμη απο τους αγαπητούς φιλους γιατι η εγγραφη εγινε απο κιν. Τηλέφωνο και δεν ακουγεται και τοσο δυνατά...

Ευχαριστούμε εκ των προτερων για την κατανόηση σας...

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.