Παλαιό Ημερολόγιο :
04/06/2024
Νέο Ημερολόγιο :
17/06/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ορθοδοξία Ή Θάνατος!

Οι Φίλοι της γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Αθω σας καλωσορίζουν !!!

 Η σελίδα ανήκει αποκλειστικά σε λαϊκούς φιλικά προσκείμενους στη Γνήσια Ι.Μ. Εσφιγμένου Α.Ο. Άθω, από διάφορα σημεία της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Ουδέποτε η Ιερά Μονή Εσφιγμένου θα συντηρούσε οποιαδήποτε μορφής διαδικτυακού τόπου, του Παγκοσμίου ιστού στο Ίντερνετ. 

Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου δεν έχει ούτε ρεύμα πέρα από τις διώξεις και τους αποκλεισμούς που της έχουν επιβληθεί και επιπλέον είναι πολέμια του Internet και οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικού "φακελώματος".  

Εμείς ως συντακτική επιτροπή της σελίδας Φίλοι της Γνήσιας Ι.Μ. Εσφιγμένου Α.Ο. Άθω θεωρούμε οτι ο ηλεκτρονικος υπολογιστής είναι κι αυτός μια εφεύρεση, όπως και οι υπόλοιπες.

Η Γραφή λέει: ''πάντα μοι έξεστιν άλλ’ ουκ εγώ έξουσιασθήσομαι υπό τίνος''. 

Αν με τον υπολογιστή ο άνθρωπος κάνει το έργο του Θεού και προς δόξαν Θεού, για παράδειγμα, εκδίδει λειτουργικά βιβλία ή γραμματεία των Αγίων Πατέρων, τότε ο άνθρωπος σώζεται με αυτό...

Αν χρησιμοποιεί την τεχνολογία για κάθε ασχημία, και βίαια παιχνίδια, τότε είναι φανερό ότι χάνεται. 

Η ίδια τεχνολογία για τον ένα, είναι προς σωτηρία και για τον άλλο προς απώλεια.

Ας παρακαλέσουμε τον Θεό να μας δίνει σοφία!

Να εύχεστε και υπέρ ημών...!!!

odos filias

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.