Παλαιό Ημερολόγιο :
04/06/2024
Νέο Ημερολόγιο :
17/06/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Φρίκη: Έτσι θα είναι η ψηφιακή ταυτότητα του κάθε πολίτη – ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα περιέχει, τι θα αλλάξει στην καθημερινότητα…

Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Μάλκολμ Ρόμπερτς, μίλησε για την ταυτότητα που θα μας ταυτοποιεί μέσα στις 15λεπτες πόλεις που αναμένεται να κατακλύσουν τις χώρες του δυτικού κόσμου και φυσικά και την Ευρώπη.

Όπως τόνισε:

«Στεκόμαστε στο χάσμα μεταξύ ενός μελλοντικού ελεύθερου προσωπικού εγχειρήματος και μιας εποχής ψηφιακής επιτήρησης. Εάν δεν γίνει τίποτα για να σταματήσει αυτό το νομοσχέδιο, η κυβέρνηση της Αυστραλίας θα πετύχει με τον ίδιο τρόπο αυτό που κάνει η Κίνα, δημιουργώντας μια ψηφιακή ταυτότητα που διαμορφώνει το κεντρικό τμήμα της ζωής ενός ατόμου.

Μπορείτε να το ονομάσετε “άδεια για να ζήσεις”. Αυτό που ξεκίνησε με τον εντοπισμό επαφών του κόβιντ, τα διαβατήρια εμβολίων και τον έλεγχο “QR check-in”, σύντομα θα επισημοποιηθεί από μια αναπόφευκτη ψηφιακή ταυτότητα.

Σηματοδοτεί το ολοκληρωτικό τέλος της ιδιωτικής ζωής των καταναλωτών, το τέλος της ανωνυμίας του πολίτη και την αρχή της ψηφιακής εποχής του “μεγάλου αδελφού”

Η κυβέρνηση προτίθεται να δημιουργήσει ένα πλήρες ψηφιακό κοινόχρηστο αρχείο κάθε Αυστραλού για χρήση ιατρικού ιστορικού, προτιμήσεις αγορών με ποιους συναναστρεφόμαστε και αν οι λεγόμενες επιλογές είναι «πράσινες».

Κοινωνική ασφάλιση, υπηρεσίες βετεράνων, αρχεία ταξιδίων, προβολή ιστότοπου, κατάσταση απασχόλησης και σχόλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Όλα θα πάνε στο αρχείο και θα είναι διαθέσιμα σε κάθε μεγάλη εταιρεία (και αργότερα σε κάθε εξουσία)».

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.