Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Προκλητική Μ.Παγώνη: «Καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος – Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε»!

Προκλητική Μ.Παγώνη: «Καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος – Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε»!

Διέλυσαν τη χώρα και τώρα ξαφνικά λένε... «συγγνώμη λάθος»!

Απίστευτα πράγματα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού λόγω της καθημερινής εμφάνισής της στα τηλεοπτικά πάνελ. 

Η Ματίνα Παγώνη είπε αυτό που έλεγαν όλοι οι σοβαροί επιστήμονες από την αρχή της πανδημίας, ότι μετρούσαν τους πάντες ως νεκρούς Covid-19, κάτι που επί της ουσίας «φούσκωσε» τα νούμερα των νεκρών και οδήγησε σε αυστηρά μέτρα που διέλυσαν την οικονομία. 

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

Δεν γνώριζε (4%, 1,250 Votes)

Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24,454 Votes)

Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3,010 Votes)

Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1,011 Votes)

Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30,127

Και τώρα που η κυβέρνηση είδε ότι το αφήγημα έχει αλλάξει και η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αποφάσισε να αλλάξει το πρωτόκολλο καταγραφής των θανάτων… γιατί μπορεί!

Ωστόσο αντίθετη σε αυτό είναι η Ματίνα Παγώνη γιατί… τώρα δεν έχει νόημα! Απίστευτα πράγματα!

Μιλώντας στην ΕΡΤ η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε πως διαφωνούσε μεν εξαρχής με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, αλλά τώρα δεν έχει νόημα η αλλαγή του:

«Ήμουν κάθετα αντίθετη από την αρχή και το είχα πει, να γίνεται η καταγραφή έτσι. Ήταν εισήγηση της επιτροπής, από κει και πέρα τη στιγμή που αποφασίστηκε έτσι συνεχίσαμε στα νοσοκομεία αυτό το πρωτόκολλο. Μετά από δύο χρόνια να θυμόμαστε τώρα να αλλάξουμε το πρωτόκολλο, δεν έχει νόημα.

Όλοι ξέραμε πως γινόταν η καταγραφή μέχρι τώρα και ο κόσμος το ήξερε.

Όποιος έμπαινε για οποιαδήποτε αιτία, καρκινοπαθής, έμφραγμα και διαπιστωνόταν ότι είχε covid, η τελική ετικέτα που βάζαμε ήταν covid. Αυτό για μένα ήταν λάθος από την αρχή, το είχαμε επισημάνει, δεν έχει νόημα να κάνουμε τώρα αυτή τη συζήτηση.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.