Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΗΠΑ – Γερουσιαστής Ραντ Πωλ προς Υπουργό Υγείας Ξαβιέ Μπεσέρρα: Αγνοείτε την επιστήμη διότι θέλετε υποταγή. (βίντεο)

ΗΠΑ – Γερουσιαστής Ραντ Πωλ προς Υπουργό Υγείας Ξαβιέ Μπεσέρρα: Αγνοείτε την επιστήμη διότι θέλετε υποταγή. (βίντεο)

 

Ο Γερουσιαστής Ραντ Πωλ ανέκρινε τον Ξαβιέ Μπεσέρρα, υπουργό Υγείας του Τζο Μπάιντεν. Δείτε τί έγινε.

σ.σ. Πόσους δικούς μας (δημοσιογράφους, μητροπολίτες, πολιτικούς, ιατρούς) ασυνείδητους ανθρωποκτόνους της νέας τάξης αναγνωρίζετε στο πρόσωπο του Ξαβιέ Μπεσέρρα; Να υπενθυμίσω ότι ο Ξαβιέ αντιπροσωπεύει την «επιστήμη» και τις μεθόδους αυτής που σέβεται και τιμά ο πατρ. Βαρθολομαίος και η τραγική Ελλαδική διοικούσα Εκκλησία. Αυτήν την εγκληματική «επιστήμη» που τώρα ετοιμάζεται να σπρώξει τα πειραματικά σκευάσματα και στις ηλικίες των 5 έως 11 ετών. Ο Γερουσιαστής Ραντ Πωλ, παρότι κρατά τις αποστάσεις και δείχνει μία αδικαιολόγητη (κατ’ εμέ) επιείκεια στα eμβόλια, ξεμπροστιάζει για τα καλά την αλαζονεία του πλασιέ των επικίνδυνων σκευασμάτων.

Ραντ Πωλ (Rand Paul): Γνωρίζεις μία Ισραηλινή μελέτη που είχε 2,5 εκατομμύρια ασθενείς και βρήκε ότι η ομάδα των eμβολιασμένων είχε 7 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθεί με κορωνοϊό απ’ ότι είχαν οι άνθρωποι που είχαν κολλήσει φυσιολογικά κόβιντ;

Ξαβιέ Μπεσέρρα (Xavier Becerra): Γερουσιαστά, θα πρέπει να το κοιτάξω. Δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη μελέτη.

Ραντ Πωλ (Rand Paul): Θα πρέπει να το κάνεις από την στιγμή που γυρίζεις την χώρα προσβάλλοντας εκατομμύρια Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλητή μπασκετμπολίστα Τζόναθαν Άιζακ που κόλλησε κόβιντ και ανάρρωσε. Να κοιτάξεις την μελέτη με τα δυόμιση εκατομμύρια ανθρώπων και να σκεφτείς ότι η δική σου ανοσία είναι το ίδιο καλή με τα eμβόλια και σε μία ελεύθερη χώρα θα πρέπει να μπορείς να αποφασίσεις. Αντ’ αυτού εσύ γυρίζεις την χώρα αποκαλώντας τον Τζόναθαν Αίζαν, άλλους, κι εμένα μαζί, «οπαδούς της επίπεδης γης». Το βρίσκουμε αυτό πολύ προσβλητικό. Έρχεται σε αντίθεση με την επιστήμη. Είσαι διδάκτωρ ή ιατρός;

Ξαβιέ Μπεσέρρα (Xavier Becerra): Έχω εργασθεί για 30 χρόνια στην πολιτική υγείας.

Ραντ Πωλ (Rand Paul): Δεν είσαι ιατρός. Έχεις πτυχίο στις επιστήμες;

Σιωπή…

Ραντ Πωλ (Rand Paul): Κι όμως γυρίζεις την χώρα αποκαλώντας «οπαδούς της επίπεδης γης» τους ανθρώπους που είχαν κόβιντ, που είδαν τις μελέτες με τα εκατομμύρια ανθρώπων και πήραν την δική τους προσωπική απόφαση ότι η δική τους φυσική ανοσία είναι επαρκής. Κι εσύ τολμάς να πεις σε πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς που θεραπεύτηκαν από τον κόβιντ ότι δεν έχουμε δικαίωμα να αποφασίσουμε για την δική μας ιατρική φροντίδα; Εσύ μόνος σου είσαι υπεράνω και πήρες αυτές τις αποφάσεις; Ένας δικηγόρος χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο, χωρίς πτυχίο ιατρικής. Πρόκειται για μία αλαζονεία συνυφασμένη με έναν απολυταρχισμό που είναι απρεπής και αντιαμερικανική.

Εσύ κύριε είσαι αυτός που αγνοεί την επιστήμη. Η συντριπτική πλειονότητα των επιστημονικών μελετών, πάμπολες, δείχνουν ισχυρή, μακροχρόνια ανοσία μετά την μόλυνση από κορωνοϊό. Ακόμη και το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) δεν συνιστά το εμβόλιο της ιλαράς εάν έχεις ανοσία ιλαράς. Το ίδιο ίσχυε και για την ευλογιά. Αλλά εσύ αγνοείς την ιστορία και την επιστήμη για να ντροπιάσεις τους «οπαδούς της επίπεδης γης» όπως τους αποκαλείς. Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και να ζητήσεις συγνώμη από τους Αμερικανούς που ήσουν ανειλικρινής για την φυσική ανοσία.

Θέλεις να επιλέξουν περισσότεροι άνθρωποι τον eμβολιασμό; Το ίδιο κι εγώ. Θέλεις να ελαττώσεις την διστακτικότητα στα eμβόλια; Το ίδιο κι εγώ. Θέλεις να συμβεί αυτό; Σταμάτα να λες ψέματα στους ανθρώπους για την φυσική ανοσία. Σταμάτα να το παίζεις ανώτερος, σα να είναι αυτοί οι άνθρωποι ελεεινοί και άπλυτοι. Δοκίμασε την πειθώ αντί του μαστιγίου της κυβέρνησης. Δοκίμασε την ταπεινότητα αντί της αλαζονείας. Δοκίμασε την ελευθερία αντί του καταναγκασμού. Αλλά πάνω απ’ όλα προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει πιο στοιχειώδες ιατρικό δικαίωμα από το να αποφασίζουμε τι θα βάλουμε μέσα στο σώμα μας.

Σήμερα, μετά την ακρόαση ότι σε μία μελέτη εκατομμύρια άνθρωποι απέδειξαν χωρίς αμφιβολία ότι υπάρχει τεράστια φυσική ανοσία, μήπως θέλεις να ζητήσεις συγνώμη από τους 100 εκατομμύρια Αμερικανούς που υπέφεραν από τον κόβιντ, επιβίωσαν, έχουν ανοσία και παρ’ όλα αυτά εσύ θέλεις να τους υποτάξεις και να τους eμβολιάσεις. Θέλεις να ζητήσεις συγνώμη που τους αποκαλείς «οπαδούς της επίπεδης γής»;

Ξαβιέ Μπεσέρρα (Xavier Becerra): Κύριε εκτιμώ την ερώτησή σας και εκτιμώ το ότι όλοι έχουν την άποψή τους. Στο HHS ακολουθούμε τα στοιχεία και την επιστήμη. Έχουμε στην διάθεσή μας την εμπειρογνωσία των επαγγελματιών ιατρών, των επιστημόνων στο HHS που αποφασίζουν. Είναι μία κοινή ομαδική προσπάθεια και βασιζόμαστε στα επί τόπου στοιχεία και αποτελέσματα…

Ραντ Πωλ (Rand Paul): Εκτός από τις τόσες και τόσες μελέτες -για του λόγου το αληθές, τις περισσότερες αν όχι όλες τις μελέτες- που δείχνουν ισχυρή ανοσία όταν έχει ασθενήσει κάποιος φυσιολογικά. Το CDC λέει ότι εάν είχες ιλαρά και έχεις ανοσία δεν χρειάζεται να eμβολιαστείς. Το ίδιο ίσχυε για την ευλογιά. Εσύ αυτό το κάνεις επιλεκτικά διότι θέλεις να υποταχθούμε στο θέλημά σου. Δεν έχεις επιστημονικό υπόβαθρο, δεν είσαι πτυχιούχος επιστήμης και δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τα 100 εκατομμύρια Αμερικανών που είχαν την ασθένεια. Θέλεις μόνο να μας πεις «κάντε αυτό που σας λέω». Αυτό μας λες. Θέλεις να το κάνεις υποχρεωτικό για όλους μας. Θα μου πεις εάν έχω 100 υπαλλήλους ότι θα με φαλιρίσεις με πρόστιμο 700 χιλιάδων δολαρίων εάν δεν υπακούσω σε αυτό που εσύ θεωρείς επιστήμη.

Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι θρασύ να κατευθύνεις εσύ ολόκληρη την επιστήμη; Δεν έχεις ακούσει ποτέ αυτό που λέγεται δεύτερη γνώμη; Δεν μπορώ να πάω στον ιατρό μου να ζητήσω την άποψη του γιατρού μου; Είναι απίστευτα αλαζονικό αυτό μαζί με αυτό το απολυταρχικό ύφος που σε κάνει να σκέφτεσαι, ώ θα πούμε σε ολόκληρη την Αμερική να κάνει αυτό που λέω εγώ αλλιώς θα τους βάλουμε πρόστιμα, ή θα τους βάλουμε στη φυλακή, η δεν θα τους αφήσουμε να πάνε σχολείο ή δεν θα τους αφήσουμε να ταξιδέψουν.

Η επιστήμη είναι εναντίον σου. Η επιστήμη είναι ξεκάθαρη. Η φυσική ανοσία είναι εξίσου καλή με το εμβόλιο, η ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι είναι και καλύτερη. Δεν είναι αυτό ένα επιχείρημα εναντίον του εμβολίου, αλλά είναι ένα επιχείρημα για να αφεθούν οι άνθρωποι που ήδη έχουν ανοσία να αποφασίσουν. Δεν είσαι διατεθειμένος να λάβεις υπόψη την φυσική ανοσία;

Ξαβιέ Μπεσέρρα (Xavier Becerra): Γερουσιαστά η ομάδα μας έχει ελέγξει όλες τις μελέτες για τον κόβιντ που υπάρχουν εκεί έξω, είτε είναι από το Ισραήλ, είτε από τις ΗΠΑ, είτε από οπουδήποτε αλλού. Χρησιμοποίησαν τα στοιχεία που παρήχθησαν από την ενδελεχή έρευνα που έχει γίνει για να φθάσουν στο συμπέρασμα. Περίπου 660 χιλιάδες Αμερικανοί και περισσότεροι, πέθαναν από κόβιντ. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε να σώσουμε όσο περισσότερους γίνεται. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία, ακολουθούμε την επιστήμη και το νόμο.

[σ.σ. Υπενθυμίζω εδώ τί έχει πει το CDC για τους δηλωμένους θανάτους]

Ραντ Πωλ (Rand Paul): Κανείς δεν αμφισβητεί την σοβαρότητα αυτού του θέματος αλλά εσύ αγνοείς εντελώς την επιστήμη στο θέμα της φυσικής ανοσίας, το ίδιο και ο Φάουτσι, το ίδιο ολόκληρη η ομάδα. Το αγνοείτε διότι θέλετε υποταγή. Θέλετε όλοι να υποταχθούν στο θέλημά σας, να κάνουν αυτό που τους λέτε παρά τα στοιχεία, παρά τον μεγάλο όγκο των επιστημονικών ευρημάτων που λένε ότι η φυσική ανοσία δουλεύει, ότι αποτελεί σημαντικό μέρος της ίασης όλων μας. Το ίδιο και το eμβόλιο, αλλά εάν τα βάλεις μαζί βρισκόμαστε σε ένα πολύ πιο διαφορετικό μέρος απ’ ότι όταν τα αγνοήσεις. Σύμφωνα με συντηρητικά στοιχεία του CDC, 100 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν την ασθένεια. 200 εκατομμύρια ή και παραπάνω έχουν τώρα eμβολιαστεί. Αυτό είναι καλό. … Κανείς δεν θέλει να κολλήσει. Δεν συμβουλεύουμε κανέναν να αρρωστήσει αλλά αν είσαι άτυχος και κολλήσεις; Σκέψου τις νοσοκόμες και τους γιατρούς που φρόντισαν γενναία τους ασθενείς με κόβιντ. Για ενάμιση χρόνο δεν υπήρχε eμβόλιο. Φρόντισαν ανθρώπους, ρίσκαραν τις ζωές τους, κόλλησαν, επιβίωσαν, και τώρα άνθρωποι σαν κι εσένα είναι τόσο αλαζόνες που τους λένε ότι δεν μπορούν να δουλέψουν άλλο στο νοσοκομείο. Επειδή είχατε ήδη την ασθένεια εμείς θα σας αναγκάσουμε να κάνετε το eμβόλιο που η επιστήμη δεν έχει αποδείξει ότι είναι ανώτερο από την φυσική ανοσία. Αυτή είναι μία αλαζονεία που χρειάζεται συμμόρφωση.

-https://www.youtube.com/watch?v=d525Alv_szo

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.