Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…..Τεράστιες διαδηλώσεις σε Παρίσι (150.000) και σ΄όλη τη Γαλλία κατά της υγειονομικής δικτατορίας. ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…..Τεράστιες διαδηλώσεις σε Παρίσι (150.000) και σ΄όλη τη Γαλλία κατά της υγειονομικής δικτατορίας. ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…..Τεράστιες διαδηλώσεις σε Παρίσι και σ΄όλη τη Γαλλία σε πόλεις ως και στα κορφοβούνια κατά της υγειονομικής δικτατορίας. Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού-βουστάσιο κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ covid free που εκεί το λένε pass sanitaire και όλων των συναφών παράνομων καταχρηστικών εξαμβλωμάτων που αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

”Εσύ μας επέβαλες το εμβόλιο κι εμείς την γκιλοτίνα” .. ”Ελευθερία Ελευθερία”., « όχι στην υγειονομική δικτατορία » ή« Macron παραιτήσου. Μακρόν δικτάτορα »« όχι στο pass nazitaire », «fake πανδημία, αληθινή χούντα », « χώρα του Pasteur, κι όχι του πασπόρτ » ou « δεν είμαι ένα QR Code »,  .. Παρίσι,Στρασβούργο, Τουλούζη , Μασσαλία, Νίκαια,Τουλόν,Lille, Nantes, Lyon, Bordeaux,Poitiers,Montpellier,Perpignan,Mulhouse,Nancy, Saint-Etienne, Roanne et Auxerre κ.α και κάθε γωνιά και πόλη της Γαλλίας εξεγείρεται..Βγήκαν τα λεφούσια… αν και σε πολλές πόλεις η πορεία ήταν απαγορευμένη από τις κατοχικές δυνάμεις… Στο Παρίσι τα πρώτα μπλοκ ξεκίνησαν από Palais-Royal, πορεύτηκε μέσα από το 10 Διαμέρισμα διέσχισε κατά μήκος τις αποβάθρες του Σηκουάνα το Λούβρο κλπ.Σε κάποιες πόλεις όπως στην Ντιζόν, Lyon έγινε χρήση χημικών και δακρυγόνων..Σύμφωνα με υπουργείο εσωτερικών Υγειονομιστών σε όλη τη Γαλλία διαδήλωσαν 114.00 αλλά εκτιμήσεις διοργανωτών διαδηλώσεων μιλούν για 150.000 μόνο στο Παρίσι. Οι συνεργάτες Γκαιμπελιστές αποσιωπούν .

Image
Image
ImageΝantes
Image

Bανδαλισμός εμβολιακού κέντρου στην Isere και συνθήματα 1940, Δολοφόνοι

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.