Παλαιό Ημερολόγιο :
12/07/2021
Νέο Ημερολόγιο :
25/07/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Άρχισαν τα όργανα και στη Ρωσία! «Είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού», δήλωσε “δεξί χέρι” του Πούτιν

Άρχισαν τα όργανα και στη Ρωσία! «Είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού», δήλωσε “δεξί χέρι” του Πούτιν

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σήριξε την πιθανότητα του υποχεωτικού εμβολιασμού συγκεκριμένων κατηγοριών εργαζομένων σε περιοχές της Ρωσίας, αλλά και της κατ' ιδίαν εκπαίδευσης μόνο για φοιτητές που έχουν εμβολιαστεί.


Χθες, Τετάρτη, οι Αρχές της Μόσχας ανακοίνωσαν πως επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του λιανεμπορίου, των δημοσίων υπηρεσιών, των μεταφορών, της περίθαλψης, της στέγασης, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού πρέπει να έχουν στο δυναμικό τους προσωπικό που θα είναι εμβολιασμένο κατά 60% έως και τις 15 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το sputniknews, οι τοπικές Αρχές σε Σακχάλιν και Κουζμπάς ανακοίνωσαν αργότερα ίδιες αποφάσεις.

«Λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση (σ.σ. με τον κορονοϊό), είναι μία απολύτως σωστή απόφαση. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» διευκρίνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Συμπλήρωσε πως παρότι τάχθηκε υπέρ της εθελοντικότητας των εμβολιασμών, η επιχείρηση για την επίτευξη ανοσίας «χωλαίνει».«Άρα, τέτοια έκτακτα μέτρα, πιστεύω, είναι απολύτως αναγκαία και δικαιολογημένα» τόνισε ο Πεσκόφ.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.