Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΗΠΑ - 16χρονο κορίτσι από το Wisconsin Πέθανε Μετά από τις 2 δόσεις των Εμβολίων

ΗΠΑ - 16χρονο κορίτσι από το Wisconsin Πέθανε Μετά από τις 2 δόσεις των Πειραματικών Εμβολίων COVID της Pfizer

6 Μαΐου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy Συντάκτης, του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/45n0 [1]

Το 16χρονο κορίτσι από το Wisconsin που περιλαμβανόταν στην απόρριψη δεδομένων της περασμένης εβδομάδας από το CDC στη βάση δεδομένων VAERS, το οποίο πέθανε λίγο μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της πειραματικής ένεσης mRNA της Pfizer, ταυτοποιήθηκε ως η Kamrynn Soleil Thomas, από το Waunakee του Wisconsin.

Ο θάνατός της αναφέρθηκε στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων του CDC δύο φορές.

VAERS ID: 1225942: 16χρονη γυναίκα, Wisconsin. Η ασθενής ήταν μια 16χρονη γυναίκα που έλαβε το εμβόλιο της Pfizer στις 19/3/21 στην κλινική εμβολίων και προσήλθε με συνεχιζόμενη καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στα επείγοντα περιστατικά στις 28/3/21 μετά από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι. Η ασθενής τέθηκε σε ECMO και η απεικονιστική εξέταση αποκάλυψε αμφοτερόπλευρη μεγάλη πνευμονική εμβολή ως πιθανή αιτιολογία της ανακοπής. Οι παράγοντες κινδύνου περιλάμβαναν τη χρήση αντισυλληπτικών από το στόμα. Οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν έκτοτε την απουσία του παράγοντα V leiden ή της μετάλλαξης του γονιδίου της προθρομβίνης. Η ασθενής δηλώθηκε νεκρή με νευρολογικά κριτήρια στις 30/3/21.

VAERS ID: 1243516: 16χρονη γυναίκα, Wisconsin. Αιμοδυναμική κατάρρευση στο σπίτι. Επίμονη καρδιακή ανακοπή που απαιτούσε ECMO. Γεγονός που πιστεύεται ότι οφείλεται σε πνευμονική εμβολή. Θάνατος με νευρολογικά κριτήρια.

Η νεκρολογία της δημοσιεύθηκε σε διάφορα μέρη, αλλά πολλές από τις δημοσιεύσεις αυτές έχουν πλέον αφαιρεθεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να αποκρύψουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον θάνατό της.

Η Waunakee Tribune εξακολουθεί να έχει τη νεκρολογία της στην ιστοσελίδα της:

Η Kamrynn Soleil Thomas, 16 ετών, απεβίωσε απροσδόκητα ως αποτέλεσμα πνευμονικής εμβολής στις 5:24 μ.μ. στις 30 Μαρτίου 2021. Ήταν περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα από κοντά και από μακριά. Η Kamrynn γεννήθηκε στο Μάντισον στις 24 Μαΐου 2004 από τους γονείς Sarah Thomas και Darnell (Torin) Marshall-Thomas.

Μια πολύτιμη ζωή που έφυγε πολύ νωρίς. Ήταν ένα αγαπημένο και πολύτιμο μέλος της τάξης του '22 στο Madison Country Day School. Ανυπομονούσε να αποφοιτήσει και να ακολουθήσει καριέρα στον ιατρικό τομέα.

Η Kamrynn πέθανε από τη γιαγιά Barbara Watts-Corfits, τους παππούδες Rev George και Shirley Thomas, τους προπαππούδες της μητέρας και τον προπάππου της πατέρας.

Αφήνει πίσω τη μητέρα της Sarah Thomas, τον πατέρα της Darnell(Torin) Marshall-Thomas, τα αδέλφια Mariah, Lauren, Torrie, Tayana, Corrie, Torin και Tarin, τη γιαγιά Sue Corfits και τον παππού James Corfits, θείες, θείους, ξαδέλφια και φίλους που θεωρούσε οικογένεια. (Πηγή.)

Το Circle of Mamas και το The COVID Blog ανέφεραν επίσης τον θάνατό της.

Ο πατέρας της Kamrynn, Darnell Marshall, ανακοίνωσε επίσης τον θάνατο της κόρης του.

Η νεκρολογία της αναφέρει ότι "ήταν μια δημιουργική ψυχή ως καλλιτέχνης και ηθοποιός που έπαιζε σε αρκετές σχολικές θεατρικές και μουσικές παραγωγές".

Τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών είναι τα επόμενα για τα εμβόλια της Pfizer

Ο επόμενος στόχος για αυτά τα εμβόλια της Pfizer είναι τα παιδιά, καθώς η Pfizer έχει υποβάλει αίτηση για έγκριση επείγουσας χρήσης τόσο στον FDA στις ΗΠΑ όσο και στον EMA στην Ευρώπη, για να χορηγήσει σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών τα πειραματικά εμβόλια COVID mRNA. (Πηγή.)

Η FiercePharma ανέφερε ότι ο Καναδάς μόλις ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Αυτό ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Pfizer χθες.

Δικτυογραφία:

1.-- 16-Year-Old Wisconsin Girl DEAD Following 2 Doses of the Experimental Pfizer COVID Injections

https://healthimpactnews.com/2021/16-year-old-wisconsin-girl-dead-following-2-doses-of-the-experimental-pfizer-covid-injections/

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.