Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Pasquale Bacco : "Λάθος θεραπευτικό πρωτόκολλο χιλιάδες ζωές θυσιάστηκαν".

Pasquale Bacco : "Λάθος θεραπευτικό πρωτόκολλο χιλιάδες ζωές θυσιάστηκαν".

 


Coronavirus, Bacco (Meleam): Λάθος θεραπευτικό πρωτόκολλο, χιλιάδες ζωές θυσιάζονται 

Se ci avessero consentito di fare le autopsie per vedere cosa succedeva realmente nell’organismo di chi aveva contratto il coronavirus, avremmo capito da subito che il protocollo terapeutico utilizzato dall’inizio dell’emergenza sanitaria era sbagliato”. Lo ha affermato il medico ricercatore Pasquale Mario Bacco, amministratore delegato di Meleam (la multinazionale che riunisce un gruppo di aziende che operano nel campo della sicurezza nei luoghi di lavoro e nella gestione e certificazione aziendale) intervenendo oggi alla trasmissione Italians di America Oggi Tv insieme con il virologo Giulio Tarro e lo pneumologo Giuseppe De Donno.

“Ho avuto modo di parlare con molti medici che hanno affrontato l’emergenza in prima linea: anche se in assoluta buona fede, dopo l’esito delle autopsie, in molti casi hanno compreso di aver fatto più danni che altro. E non mi stupiscono i numeri indicati, con estremo coraggio, da De Donno: tra terapie sbagliate e altre adottate a singhiozzo e in ritardo, mi riferisco alla plasmaterapia, il professore ha avanzato l’ipotesi agghiacciante di 3.500 vite umane che avrebbero potuto essere salvate”, conclude Bacco.

"Εάν μας είχαν επιτρέψει να κάνουμε τις αυτοψίες για να δούμε τι πραγματικά συνέβη στο σώμα εκείνων που είχαν προσβληθεί από τον κοροναϊό, θα καταλάβαμε αμέσως ότι το θεραπευτικό πρωτόκολλο που χρησιμοποιήθηκε από την αρχή της έκτακτης ανάγκης για την θεραπεία του κορονοϊού ήταν λάθος ". Αυτό δήλωσε ο ιατρικός ερευνητής Pasquale Mario Bacco, διευθύνων σύμβουλος της Meleam (η πολυεθνική που συγκεντρώνει μια ομάδα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας στο χώρο εργασίας και στη διαχείριση και την πιστοποίηση της εταιρείας), μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Ιταλών της Αμερικής Oggi Tv μαζί με τον ιολόγο Giulio Tarro και τον πνευμονολόγο Giuseppe De Donno.
 
"Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολλούς γιατρούς που έχουν αντιμετωπίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην πρώτη γραμμή: ακόμα κι αν με απόλυτη καλή πίστη, μετά το αποτέλεσμα των αυτοψιών, σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταλάβει ότι έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά από οτιδήποτε άλλο αλλού. Και δεν εκπλήσσομαι από τους αριθμούς που υποδεικνύονται, με ακραίο θάρρος, από τον Ντον Ντόνο: μεταξύ λανθασμένων θεραπειών και άλλων που υιοθετήθηκαν σε ταιριάζει και ξεκινά, αναφέρομαι στη θεραπεία με πλάσμα, ο καθηγητής παρουσίασε την ψυχρή υπόθεση 3.500 ανθρώπινων ζωών που θα μπορούσαν να έχουν έχει σωθεί », καταλήγει ο Βακκο.
Πηγή : https://www.ildenaro.it/

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.