Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ;

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ;


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΑΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ: «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ»

Τελικά η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη είναι μία στο είδος ή μια χώρα που χωρά κάθε “πείραμα” γιατί αλλού δεν φαίνεται να περνά.

Έτσι στην ελληνική κοινωνία έχει περάσει η κυβερνητική πίστη ότι είναι απαραίτητο ένα “διαβατήριο εμβολιασμού” (άλλωστε όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Κ.Μητσοτάκης το ζητά επιτακτικά) αλλά στο πρότυπο των κυβερνητικών (πολιτικών και λοιμοξιωλόγων), τις ΗΠΑ του Άντονι Φάουτσι δεν το συζητούν.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα επιβάλει τη χρήση διαβατηρίων εμβολιασμού στους Αμερικανούς ταξιδιώτες, δήλωσε ο «Τσιόδρας των ΗΠΑ», κορυφαίος επιδημιολόγος, δρ. Άντονι Φάουτσι.

Σε δηλώσεις του στο podcast του Politico, «Politico Dispatch», ο Άντονι Φάουτσι υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί δεν θα χρειαστεί να επιδείξουν «διαβατήρια εμβολιασμού» κατά της νόσου Covid ως πειστήριο ότι έχουν εμβολιαστεί.

Ο ίδιος πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ορισμένες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορεί να έχουν την δική τους πολιτική σε ότι αφορά τον εμβολιασμό κατά τoυ κορωνοιού.

«Δεν λέω ότι θα έπρεπε ή ότι θα το έκαναν, αλλά λέω ότι θα μπορούσα να προβλέψω πώς μια ανεξάρτητη οντότητα θα μπορούσε να πει: “Λοιπόν, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας εκτός εάν ξέρουμε ότι έχετε εμβολιαστεί”. Αλλά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ, δεν πρόκειται να δοθεί αναλογη εντολή», ξεκαθάρισε ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος.

Κι όταν ρωτήθηκε πότε πιστεύει ότι οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να βρεθούν σε ένα γεμάτο κινηματογράφο χωρίς μάσκες για να παρακολουθήσουν μια ταινία. «Νομίζω ότι θα είναι αργά το φθινόπωρο ή στις αρχές του χειμώνα που θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

makeleio.gr

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.