Παλαιό Ημερολόγιο :
14/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
27/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ευτυχείτε! – Θα γιορτάσουμε το 1821 μαζί με… το Μπαγκλαντές!

Ευτυχείτε! – Θα γιορτάσουμε το 1821 μαζί με… το Μπαγκλαντές!

Ποιός σας είπε ότι είμαστε Έθνος ανάδελφο; Ήμασταν! Τώρα αδελφοποιηθήκαμε με το Μπαγκλαντές και θα εορτάσουμε τις μέρες ανεξαρτησίας μας από κοινού!

Η επικεφαλής, εκλεκτή (και) του Κυριάκου Μητσοτάκη, της επιτροπής για την επέτειο του 1821, Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmedαφού, και δήλωσε ότι εξετάζονται κοινές εκδηλώσεις με την χώρα της νοτιανατολικής Ασίας που έχει κι αυτή τη δική της 50η επέπτειο.
«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών. GA».

Σταθείτε, μην φύγετε, να μπω στο wiki, να δω ποιος άλλος έχει επέτειο το 1821, κι όχι 150 χρόνια μετά, να γιορτάσουμε παρεΐτσα:

Ο στρατηγός της Αργεντινής José de San Martín δηλώνει την ανεξαρτησία του Περού από την Ισπανική Αυτοκρατορία

Το νησί Jarvis ανακαλύπτεται στον Ειρηνικό από το πλήρωμα της Eliza Frances

Η Συνθήκη της Κόρδοβα υπογράφεται στην Κόρδοβα, στο Βερακρούζ του Μεξικού, επικυρώνοντας το Σχέδιο της Ιγκουάλα για την ανεξαρτησία του Μεξικού από την Ισπανία

Η Ρωσία διακηρύσσει εδαφική κυριαρχία επί της βορειοδυτικής Βόρειας Αμερικής, σύγχρονης Αλάσκας

Ο Παναμάς κηρύσσει ανεξαρτησία από την Ισπανία, προσχωρώντας στη Gran Colombia

Η Δημοκρατία της Gran Colombia (μια ομοσπονδία που καλύπτει μεγάλο μέρος της σημερινής Βενεζουέλας, της Κολομβίας, του Παναμά και του Ισημερινού) ιδρύθηκε, με τον Simón Bolívar ως ιδρυτικό πρόεδρο και τον Francisco de Paula Santander ως αντιπρόεδρο

Αιγυπτιακή κατάκτηση του Σουδάν (1820–1824): Ο Βασιλιάς Μπάδι VII του Σένναρ παραδίδει το θρόνο και τη σφαίρα του αμαχητί στον Ισμαήλ Πασά, στρατηγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τερματίζοντας την ύπαρξη του Σουλτανάτου Funj στο Σουδάν.

Τα νησιά South Orkney ανακαλύφθηκαν από τους George Powell και Nathaniel Palmer

Το νησί Alexander, το μεγαλύτερο στην Ανταρκτική, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον Fabian Gottlieb von Bellingshausen

Το ηφαίστειο Eyjafjallajökull στην Ισλανδία αρχίζει να εκρήγνυται – πολύ επίκαιρο αυτό!

Γεννήθηκε ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Louis Vuitton – α  Γιάννα, θέλουμε από μια τσαντούλα ΌΛΕΣ οι Ελληνίδες!

Πέθανε ο Ναπολέων Βοναπάρτης – Να γιορτάσουμε από κοινού τα Βατερλό μας!

Αλλά το πιο σημαντικό σας το άφησα για το τέλος: Ξεκίνησε η έκδοση της Guardian (αρχικά ως Manchester Guardian) που σήμερα οι κακές γλώσσες λένε ότι ελέγχεται από τους Rothschilds!

Να λοιπόν παρεάκι για τους εορτασμούς για να μην νιώθετε “μοναξιά” – την παγκοσμιοποίηση μου μέσα!

igata.gr

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.