Παλαιό Ημερολόγιο :
01/07/2024
Νέο Ημερολόγιο :
14/07/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Τι νομίζετε δεν υπάρχουν προβοκάτορες;

Σε ένα ακόμη gay pride, ο Nik Jovčić-Sas (στην παρακάτω φωτογραφία ) παρέλασε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ χθες σε όλη την Θεσσαλονίκη βεβηλώνοντας και πάλι την εικόνα της Παναγίας μας και εξίσου ανενόχλητος βολτάρει στην παραλία της Θεσσαλονίκης :

Την ίδια ώρα, ο ορθόδοξος πιστός Νεκτάριος Μ., που πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο EuroPride, παραμένει για 4η μέρα σήμερα ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ και αύριο θα περάσει κ πάλι από το αυτόφωρο.

Οι ορθόδοξοι πιστοί στα κρατητήρια και οι βλάσφημοι ελεύθεροι να προκαλούν στους δρόμους. ΑΥΤΗ η ΧΟΥΝΤΑ είναι της Νέας Τάξης.

Ποιο είναι όμως αυτό το κουμάσι;

Ο Σέρβος Nik Jovčić-Sas, ο αυτοαποκαλούμενος «Ορθόδοξος προβοκάτορας», ο οποίος μεταξύ των άλλων βλάσφημων και χυδαίων που κάνει βεβηλώνει συστηματικά και την Εικόνα του Χριστού και της Παναγίας, συμμετείχε στο βδελυρό συνέδριο της Οξφόρδης για την ομοφυλοφιλία. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν τότε «να βοηθήσει την Εκκλησία να μάθει πώς να ανταποκρίνεται στις ποιμαντικές ανάγκες του 21ου αιώνα»!!

Από Ελληνικής πλευράς στο ίδιο συνέδριο συμμετείχαν:

Η Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με τον π. Δημήτριο Μπαθρέλο.

Η Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού με τους Δρς Παντελή Καλαϊτζίδη και Νικόλαο Ασπρούλη, διευθυντή και αναπληρωτή διευθυντή αντίστοιχα της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον, τότε πρόσφατα χειροτονηθέντα, π. Ισίδωρο Κάτσο.

Η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με (ποιόν άλλον;) τον π. Βασίλειο Θερμό!

Αν διερωτώμεθα γιατί δεν αντιδράει η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος στα ΑΙΣΧΗ που βλέπουμε, η απάντηση είναι διότι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ!!

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι Νεκτάριοι, οι οποίοι ομολογούνε με θυσία την αλήθεια. Σήμερα η Εκκλησία του Χριστού υπάρχει στους Νεκτάριους. Η Εκκλησία του Χριστού έχει φύγει από τους βλάσφημους κληρικούς οιασδήποτε βαθμίδος που συνδιαλέγονται με το πνεύμα του διαβόλου.

Στην Θεσσαλονίκη ο υβριστής του Χριστού και της Παναγίας «ορθόδοξος προβοκάτορας» και η παρέα του κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν:

«Υπάρχουμε», «Αγαπάτε αλλήλους», «Σύμμαχοι στις Εκκλησίες υψώστε τις φωνές σας», εννοώντας φυσικά τους διάφορους αιρετικούς, συμπεριλαμβανομένων και των οικουμενιστών που συζητούν μαζί τους σε άνομα, βρωμερά και χυδαία συνέδρια. Που δίνουν βήμα στο εωσφορικό τους πνεύμα και που επικροτούν τις βλασφήμιες τους. Και φτάσαμε σήμερα στο σημείο να βγαίνουν στους δρόμους της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκης μας οι υπηρέτες του παρδαλού δαιμονίου της ομοφυλοφιλίας και να ζητούν από τους οικουμενιστές «συμμάχους» τους να πάρουν θέση!!

Πού είναι σήμερα οι Μητροπολιτάδες να ρίξουν τα βέλη των Γραφών και των Αγίων στα βρωμερά pride; Δεν είναι πουθενά γιατί συνθηκολόγησαν. Ήλθε όμως ένας Νεκτάριος και τους έριξε ισχυρό ράπισμα στο πρόσωπο.

Είθε ο Κύριος να επέμβει και να «αποκεφαλίσει» τις περισσότερες Μητροπόλεις από τους ανάξιους και επικίνδυνους «ποιμένες» τους. Να βάλει δικούς Του ομολογητές που θα επαναφέρουν την Εκκλησία της Ελλάδος στον δρόμο της σωτηρίας και της αιωνιότητας.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.