Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Τραγική εικόνα από άρμα στο καρναβάλι του Ντύσσελντορφ! Ντροπή και αίσχος!

Αυτή η εικόνα μας εστάλη από το καρναβάλι στο Ντύσσελντορφ και δείχνει τι έχουμε να ζήσουμε ΑΠΟ δω και στο εξής. Δεν χρειάζεται η εικόνα επεξήγηση. Ομιλεί από μόνη της και δείχνει την πλευρά της ιστορίας που θέλουν να μας πάνε στην Ελλάδα όλοι αυτοί που εν ονόματι των δικαιωμάτων μιας μικρής μερίδας ανθρώπων θέλουν να πατήσουν πάνω σε αρχές και αξίες 21 αιώνων. Να τους χαιρόμαστε. Και δεν σας παρουσιάζω τις παραποιημένες εικόνες- ύβρεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και παρουσιάζουν τον Χριστό σε άθλια μορφή. Ας τολμούσαν να τα κάνουν στον Μωάμεθ και θα καιγόταν η ανθρωπότητα. Οι εικόνες αυτές έχουν ως αποδέκτη τον π. Ιωάννη Χρυσαυγή της Ι . Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο οποίος εγκαλεί την Εκκλησία της Ελλάδος ότι δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας και όλους τους ομοίους του με τον εκπτωτικό ζήλο και την εύκολη προσαρμογή στη νέα τάξη πραγμάτων. Αυτό τον πολιτισμό και αυτή την κουλτούρα ευαγγελίζονται αυτός και οι όμοιοί του! Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε. Εμμένουμε στις απόψεις μας, τους γυρίζουμε την πλάτη και τους παραδίδουμε στην κρίση της ιστορίας και του Θεού! Ευχαριστώ τον αποστολέα του θέματος. Ενώνουμε τη φωνή μας και την προσευχή μας μαζί του.

Ο Θεός βλέπει και κάποια στιγμή θα ενεργήσει όχι ως τιμωρός αλλά ως πατέρας!

Υ.Γ. Από φίλο καρδιάς μου διαμηνύθηκε ότι η συγκεκριμένη φιγούρα είναι καθαρά πολιτική και διακωμωδεί τη στενή- δουλοπρεπή σχέση της Εκκλησίας της Ρωσίας και ειδικά του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου προς τον Πούτιν. Να μην εκληφθεί το άρμα αυτό ως εχθρικό της Γερμανίας προς την Ορθοδοξία συλλήβδην και αποτέλεσμα των πρόσφατων γεγονότων που έζησε η χώρα μας εξαιτίας του επίμαχου νόμου που ψήφισε το ελληνικό κοινοβούλιο και δίχασε την ελληνική κοινωνία . Κατανοώ και αποδέχομαι την διευκρίνηση αυτή αλλά και μόνο που παρουσιάζεται μια φιγούρα Αρχιερέως σε αυτή τη στάση φανερώνει τον βαθμό σεβασμού των διοργανωτών προς το ορθόδοξο ράσο. Και αυτό είναι λυπηρό.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.