Παλαιό Ημερολόγιο :
01/07/2024
Νέο Ημερολόγιο :
14/07/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Δαιμονιόπληκτη επιστήμη _Καναδοί ακαδημαϊκοί με επιστημονική δημοσίευση υποστηρίζουν την "ευθανασία"-δολοφονία , για του

Στον Καναδά όλο και περισσότερο αυξάνονται τα ποσοστά της ιατρικώς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας) ιδίως ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με αποτέλεσμα πέρσι το βρετανικό περιοδικό Spectator να αναρωτηθεί «Γιατί ο Καναδάς προωθεί την ευθανασία τους φτωχούς;».

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχεται από δύο επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Τορόντο οι οποίοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να γίνει κοινωνικά αποδεκτή η ευθανασία των φτωχών ανθρώπων!  

Η Kayla Wiebe, υπ. Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και η Amy Mullin, Καθηγήτρια Φιλοσοφίας, έγραψαν στο Journal of Medical Ethics ότι είναι μη αποδεκτό ηθικά να ασκείται πίεση στους ανθρώπους που ζουν σε δύσκολες κοινωνικές καταστάσεις να περιμένουν μέχρι αυτές να μεταβληθούν προς όφελός τους…

Επί της ουσίας οι δύο ακαδημαϊκοί έχουν διαστρεβλώσει το περιεχόμενο των εννοιών… Η ευθανασία θεωρείται «ιατρική βοήθεια» και η θανάτωση ανθρώπων δια της ιατρικώς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας «μείωση βλάβης» ιδίως για όσους διαβιούν υπό δύσκολες κοινωνικές συνθήκες… Γράφουν ότι «Όλες οι επιλογές που βρίσκονται στο τραπέζι είναι πραγματικά τραγικές. Αλλά ο λιγότερο επαχθής δρόμος είναι να επιτρέψουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να λάβουν αποφάσεις, να έχουν πρόσβαση σε αυτή την επιλογή, ακόμα κι αν είναι τραγική».

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.