Παλαιό Ημερολόγιο :
07/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
20/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Συναγερμός ραδιενέργειας στην Ευρώπη..! Αύξηση ραδιενεργής ακτινοβολίας γάμμα στη Δ Ουκρανία καθώς ρώσικα drones καμικάζι έπληξα

Ρώσικα drones καμικάζι κατέστρεψε βρετανικούς πυραύλους με απεμπλουτισμένο ουράνιο. Η ρώσικη αεροπορία βομβάρδισε μια αποθήκη πυρομαχικών εντός της πόλης Khmelnytskyi.Δύο τακτικά πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ χτυπήθηκαν στη δυτική Ουκρανία… Συναγερμός ραδιενέργειας πάνω από την Ευρώπη Τα τοπικά μίντια μετέφεραν ότι το ρώσικα drones κατέστρεψαν μια δεξαμενή καυσίμων αλλά εικόνες δημοσιευμένες εμφανίζουν ισχυρές πυροδοτήσεις και εκρήξεις που διήρκησαν αρκετά λεπτά κι ανέφεραν ότι μια μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών και στρατιωτικού υλικού καταστράφηκε. Η εγκατάσταση ολοσχερώς καταστράφηκε αλλά και η μονάδα της ουκρανικής εθνοφρουράς που ήταν δεσμευμένη να την προστατεύει. Μια εξειδικευμένη πηγή στην επιτήρηση της ακτινοβολίας κατέγραψε μια αύξηση ακτινοβολίας gamma των 80-100 ως και 140-160 nanosieverts.Xρήση τηλεκατευθυνόμενων ρομπότ για την κατάσβεση της φωτιάς στο σημείο. Oι Ρώσοι στρέφουν τα βρετανικά όπλα εναντίον των Ουκρανών ..

Οι μετρήσεις υποβάθρου ακτινοβολίας γίνονται «σε αχαρακτήριστα σημεία». Ενώ προηγουμένως είχαν ληφθεί στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού Khmelnitsky, τώρα έχουν ληφθεί στο περιφερειακό κέντρο, στα δυτικά της περιοχής και στο Ternopyl.

Μετά το χτύπημα στην αποθήκη πυρομαχικών, ο άνεμος φυσούσε με δυτική κατεύθυνση. Οι αρχές σιωπούν για τα αποτελέσματα των μετρήσεων. .

Οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι ο πληθυσμός της Δυτικής Ουκρανίας πανικοβάλλεται. Μαζεύουν τα πράγματά τους και απομακρύνονται από το Khmelnytskyi ακόμη και από το Λβοφ και την Τερνόπολη. Παντού υπάρχουν ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες, αποθήκες κ.α

“Οι ντόπιοι ψιθυρίζουν ότι η αποθήκη στο Khmelnytskyi ήταν γεμάτη με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου. Και αυτό επιβεβαιώνεται από τις πηγές μου”, γράφει ο πολιτικός αναλυτής Γιούρι Κοτ.

Μετά την έκρηξη, αναφέρθηκε αύξηση των επιπέδων ακτινοβολίας γάμμα στην πόλη. Τα επίπεδα ραδιενέργειας συνεχίζουν να αυξάνονται. Δεδομένης της σχετικά χαμηλής ακτινοβολίας γάμμα που μπορεί να εκπέμπεται από DU, η τρέχουσα ακίδα υποδηλώνει την καταστροφή ενός πολύ μεγάλου αποθέματος πυρομαχικών -Slavyangrad.

Τα πυρομαχικά ουρανίου περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο, το οποίο εκπέμπει ακόμη λιγότερο από το κανονικό ουράνιο: ο χρόνος ημιζωής του U-238 είναι 4,468 δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή εκπέμπει ασθενώς. Ανησυχητική είναι η χημική τοξικότητα γιατί είναι βαρύ μέταλλο….

Μια κολοσσιαία έκρηξη ακούστηκε στην κύρια εγκατάσταση αποθήκευσης όπλων και πυρομαχικών που παρείχε το ΝΑΤΟ στο Khmelnytskyi, στη ΔΟυκρανία. Επανειλημμένες μεγάλες εκρήξεις σημειώθηκαν μετά το χτύπημα από τους πυραύλους, καθώς οι αποθήκες αποθήκευαν πολύ μεγάλες ποσότητες καυσίμων και πυρομαχικών για την προγραμματισμένη επιθετική επιχείρηση από τις ουκρανικές δυνάμεις. Μια σαφής απότομη αύξηση της ακτινοβολίας γάμμα εντοπίστηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας, αφού ένας ρωσικός πύραυλος ανατίναξε μια ουκρανική χωματερή πυρομαχικών στις ή γύρω στις 12 Μαΐου. Τα επίπεδα ραδιενέργειας συνέχισαν να αυξάνονται στις 13 και παραμένουν επί του παρόντος σε υψηλά επίπεδα. Η αποθήκη πυρομαχικών φαίνεται ότι είχε αποθηκευμένα πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου (DU) από πυρομαχικά tanks Challenger που προμήθευε η Μεγάλη Βρετανία. Η έκρηξη που συγκλόνισε τον Χμελνίτσκι από το ρωσικό πυραυλικό χτύπημα ήταν πολύ μεγάλη.

Η διεθνής κοινότητα με προεξάρχουσα την ΕΕ παίζουν την ατζέντα κλιματική αλλαγή όταν βάζουν στην α΄γραμμή κατά Ρωσίας τακτικά πυρηνικά όπλα και ετοιμάζουν πυρηνικό Ολοκαύτωμα.. Δυο μέτρα και δυο σταθμά πολιτικός στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία στο έπακρον.

Ο πολιτικός και στρατιωτικός τυχοδιωκτισμός των ΕΕ ΝΑΤΟ ΗΠΑ θα έχει το μεγαλύτερο τίμημα από το Β Παγκόσμιο και μετά .. Δεν παίζουν με τη φωτιά αλλά με κάτι πολύ χειρότερο τη ραδιενέργεια οι ψυχάκηδες του περιβάλλοντος που κόπτονται για το κλίμα .. αλλά ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο ……

Πυρηνικός ειδήμονας: νέο Τσέρνομπιλ!

Anpilohov: η μολυσμένη περιοχή μετά την έκρηξη απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Khmelnytskyi είναι συγκρίσιμη με αυτή του Chernobyl.

Η ακατάλληλη αποθήκευση οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου στις αποθήκες Khmelnytskyi θα μπορούσε να έχει επιδεινώσει τη φωτιά και να επιδεινώσει τις συνέπειές της. Είναι πλέον απαραίτητο να παρακολουθείται η έκταση της μόλυνσης. Ο ειδικός σε θέματα πυρηνικής ενέργειας Αλεξέι Ανπιλόγοφ δήλωσε στην εφημερίδα VZGLYAD, σχολιάζοντας την άνοδο των επιπέδων ραδιενέργειας μετά την επίθεση στην αποθήκη AFU, όπου μπορεί να είχαν αποθηκευτεί πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου.

“Όσον αφορά το μέγεθος της πυρκαγιάς, μπορεί να συγκριθεί με αυτό της πυρκαγιάς στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ. Ήταν πολύ έντονη και επηρέασε μεγάλη ποσότητα καυσίμων. Επομένως, η πιθανή περιοχή της μολυσμένης περιοχής θα μπορούσε επίσης να είναι συγκρίσιμο με αυτό του Τσερνομπίλ», είπε ο ειδικός.

«Φυσικά, την ευθύνη για τις συνέπειες φέρουν οι ουκρανικές αρχές και εκείνοι που τους προμήθευσαν όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ουκρανίας πρέπει τώρα να παρακολουθήσουν την κατάσταση, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να αντιμετωπίσουν τους κατοίκους. θα το πράξουν ή αν θα το κηρύξουν «στρατιωτική ζώνη λογοκρισίας» παραμένει ανοιχτό», κατέληξε ο Anpilohov.

”Αν και το ουράνιο είναι ένα μάλλον πυρίμαχο μέταλλο, καίει πολύ γρήγορα όταν θερμαίνεται, κάτι που θα μπορούσε να οφείλεται σε πρόσκρουση», δήλωσε ο Alexei Anpilogov, πρόεδρος του Groundwork Foundation for the Support of Scientific Research and Development of Civil Initiatives και ειδικός στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας.

“Επιπλέον, οι συνθήκες αποθήκευσης για οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου μπορεί να έχουν παραβιαστεί. Πιθανότατα ήταν μια αποθήκη πεδίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τα πρότυπα, αυτά τα πυρομαχικά πρέπει να φυλάσσονται χωριστά από τα γόμματα σκόνης. Εάν δεν τηρηθεί αυτός ο κανόνας, μεγάλη ποσότητα σκόνης αύξησε τη θερμοκρασία κατά την έκρηξη και συνέβαλε στη διαδικασία καύσης», είπε ο ειδικός.

“Σε αυτήν την περίπτωση, η κύρια συνέπεια θα μπορούσε να είναι η μόλυνση μεγάλων περιοχών. Η σκόνη που δημιουργείται από την καύση θα ανέβαινε πολύ εύκολα στην ατμόσφαιρα, θα διασκορπιστεί και θα κατακάθιζε. Γι’ αυτό συμβουλεύω τους ανθρώπους να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα και να καθαρίσουν τα σπίτια με νερό τώρα.Διαφορετικά όλα αυτά θα συνοδεύονται από μια δέσμη καρκίνων, προβλήματα αναπαραγωγής κ.α», πρόσθεσε ο συνομιλητής.

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.