Παλαιό Ημερολόγιο :
09/03/2023
Νέο Ημερολόγιο :
22/03/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ο Θεός βλέπει τα πάντα.

Υπάρχουν θαυμαστές ευκαιρίες μπροστά σου. Μπορεί να είχες κάποιες άσχημες καταστάσεις να αντιμετωπίσεις,αλλά πάντα να θυμάσαι,ότι ο Θεός σου υποσχέθηκε ωραιότητα αντί της στάχτης.Τώρα άφησε της στάχτες.

 Ο Θεός έχει υποσχεθή ότι θα σου δώσει ωραιότητα αντί της στάχτης. Εκείνος είπε ότι  θα σε ανταμείψει διπλά για τις αδικίες, αλλά κι'εσύ πρέπει να κάνεις το μέρος σου. Εάν  θέλεις να δείς την ωραιότητα πρέπει να αποτινάξεις τις στάχτες της αυτολύπησης. Πρέπει να αποτινάξεις την αποθάρρυνση και να επιστρέψεις μέσα στην ΖΩΗ. Όλοι έχουν πληγές. Όλοι έχουμε τραυματιστεί, αλλά δεν μπορείς να αφήσεις μία απώλεια, μία   κατάσταση υγείας, ένα διαζύγιο ή κάποια πληγή να γίνει δικαιολογία για να καθισείς στο περιθώριο. Σήμερα, επέστρεψε μέσα στην ΖΩΗ. Γνώριζε ότι οι καλύτερες σου μέρες είναι μπροστά. Γνώριζε ότι Ο Θεός εργάζεται πάντα για το καλό σου και έχει νίκη και θρίαμβο  για σένα στο εγγύς σου μέλλον.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.