Παλαιό Ημερολόγιο :
23/01/2023
Νέο Ημερολόγιο :
05/02/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Συναυλία στον Ι. Ν. των Αγίων Αντωνίου και Θεοδοσίου της Λαύρας των Σπηλαίων, εκτέλεσαν τραγούδι με θέμα την δολοφονία του μοσχο

Φωτογραφία: screenshot βίντεο από την ιστοσελίδα της νομικού Κοχανόβσκαγια στο facebook

σ.σ. Να τους χαίρονται τους «σεβάσμιους Ουκρανοναζί»! οι ρασοφόροι οσφυοκάμπτες του Βαρθολομαίου, των κονδυλίων της ΕΕ, του αιρεσιάρχη πάπα, των εγχώριων πολιτικάντιδων.

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίου και Θεοδοσίου της Λαύρας των Σπηλαίων, από όπου είχαν εκδιώξει την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία, οι Αρχές οργάνωσαν συναυλία, όπου εκτελέστηκε τραγούδι με θέμα την δολοφονία του μοσχοβίτη.

Στις 23 Ιανουαρίου του 2023, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίου και Θεοδοσίου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, με αφορμή την Ημέρα της Ουκρανικής Ενότητας, πραγματοποιήθηκε συναυλία του συγκροτήματος «Хорея казацкая» με θέμα «Το πνεύμα της ελευθερίας». Σε αυτήν, εκτός των άλλων, εκτελέστηκε και τραγούδι με θέμα τη δολοφονία του μοσχοβίτη και την καταστροφή της Μόσχας, κάτι που το «ευλογεί ο Ιησούς». Απόσπασμα από το βίντεο με σχετικό τραγούδι ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook η νομικός Βικτώρια Κοχανόβσκαγια.

Αργότερα, το facebook διέγραψε τη δημοσίευση της Κοχανόβσκαγια, όπου είχε 58 χιλιάδες προβολές, οπότε η ίδια ανήρτησε το βίντεο ξανά.

Όπως σχολίασε η Κοχανόβσκαγια: «Το facebook… μπλοκάρει συστηματικά τα βίντεο με τη βεβήλωση της «Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου», η οποία έλαβε χώρα στις 22.01.2023 από ψευτοπατριώτες, μετά από άδειες που εξασφάλισαν από το Υπουργείο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της Ουκρανίας».

Γιαροσλάβ Νίβκιν

Μετάφραση για την πύλη gr.pravoslavie.ru: Αναστασία Νταβίντοβα

ΕΟΔ – Ενωση Ορθοδοξων Δημοσιογραφων

gr.pravoslavie.ru 1/24/2023

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.