Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο που επιβάλλει βαριά πρόστιμα για “προώθηση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, παιδεραστίας και αλλαγής

Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο που επιβάλλει βαριά πρόστιμα για “προώθηση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, παιδεραστίας και αλλαγής φύλου” σε άτομα κάθε ηλικίας αναφέρει το TASS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τη Δευτέρα νέο νόμο που επεκτείνει την απαγόρευση της λεγόμενης «LGBT προπαγάνδας» στη χώρα.

Ο νέος νόμος θα απαγορεύσει τη διάδοση μιας τέτοιας «προπαγάνδας» σε «κοινωνικά δίκτυα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ταινίες και διαφημίσεις», σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο νόμος επεκτείνει έναν παλιό νόμο που είχε απαγορεύσει τη διάδοση «προπαγάνδας μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» σε παιδιά και τώρα απαγορεύει τη διάδοση τέτοιων πληροφοριών και σε ενήλικες, ανέφερε το AP.
Ο παλιός νόμος είχε ήδη χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση για να συλλάβει ακτιβιστές ανάλογης προπαγάνδας και να σταματήσει τις πορείες υπερηφάνειας LGBT, ανέφερε το Reuters.
Ο νόμος επεκτείνει επίσης τους προηγούμενους περιορισμούς απαγορεύοντας τη διανομή πληροφοριών σχετικά με τη μετάβαση του φύλου σε ανηλίκους και απαγορεύοντας πληροφορίες που προσδιορίζονται ως προπαγάνδα που προωθούν την παιδεραστία, αναφέρει το AP.

«Η υπηρεσία επιτήρησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας θα εξουσιοδοτηθεί να θέσει ιστοτόπους με προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, παιδεραστίας και αλλαγής φύλου στο μητρώο των απαγορευμένων πόρων που υπόκεινται σε αποκλεισμό», σύμφωνα με το TASS.
Τα άτομα και οι οντότητες που παραβιάζουν τη νομοθεσία κινδυνεύουν να υποστούν βαριά πρόστιμα, που κυμαίνονται από $1.660 έως $66.000 (100.000 έως 4 εκατομμύρια ρούβλια), λέει το AP.

O φιλελευθερισμός της Δύσης μετέτρεψε το πολιτικό σε κοινωνικό την πάλη των τάξεων σε πάλη των φύλων, η έκπτωση του πολιτικού λόγου και η συρρίκνωση των πολιτικών δικαιωμάτων είναι τέτοια που η ιδιότητα του πολίτη υποκαταστάθηκε από αυτή του ακτιβιστή. Δίνει άρτο και θεάματα ως παρηκμασμένη Ρώμη απευθύνεται πλέον μόνο σε ένστικτα και όχι στη λογική. Η Αυτοκρατορία των αισθήσεων της Δύσης απαλείφει Συντάγματα, Ανθρώπινα Δικαιώματα, πολιτικές ελευθερίες και τις αντικαθιστά με σεξουαλικά βίτσια. Το δόγμα όπλα αντί πετρέλαιο γίνεται πολυ-σεξ αντί πολιτικών ελευθεριών και εργασιακών δικαιωμάτων κεκτημένων. Η ”επανάσταση” των LGTB είναι μια ακόμη έγχρωμη συστημική ”επανάσταση” μια ελεγχόμενη επανάσταση” κι ελεγχόμενες επαναστάσεις δεν υπάρχουν. Το τέλος των ιδεολογιών δημιουργεί ιδεολογικό κενό το οποίο καλείται να καλύψει το …ροζ..Από τη μετάβαση στο σοσιαλισμό στη μετάβαση φύλου…..

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.