Παλαιό Ημερολόγιο :
23/09/2022
Νέο Ημερολόγιο :
06/10/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Αλάδωτα ρεβίθια σούπα

Αλάδωτα ρεβίθια σούπα

Συστατικά

1/2 κιλό ρεβίθια
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Λεμόνι
1 δαφνόφυλλο
1 κύβο λαχανικών

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια σε κρύο νερό από το προηγούμενο βράδυ και την επόμενη μέρα τα σουρώνουμε και τα βράζουμε στη χύτρα με καθαρό νερό να τα σκεπάζει, λίγο αλάτι, ένα δαφνόφυλλο και ένα κύβο λαχανικών.
Αν θέλουμε τη σούπα χυλωμένη βράζουμε περισσότερο ή ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό και βράζουμε μέχρι να χυλώσει.
Σερβίρουμε τη σούπα με μπόλικο χυμό λεμονιού.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.