Παλαιό Ημερολόγιο :
12/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
25/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ο νικητής του βραβείου Νόμπελ του 2018, Ιάπωνας γιατρός, επιστήμονας και ανοσολόγος, Δρ. Τασούκου Χόνζο....

Ο νικητής του βραβείου Νόμπελ του 2018, Ιάπωνας γιατρός, επιστήμονας και ανοσολόγος, Δρ. Τασούκου Χόνζο, προκάλεσε μια αίσθηση σήμερα στα ΜΜΕ λέγοντας ότι ο ιός της COVID-19 δεν είναι φυσικός.
Αν ήταν φυσικός, δεν θα επηρέαζε ολόκληρο τον κόσμο κατ´αυτόν τον τρόπο.
Επειδή, ανάλογα με τη φύση, η θερμοκρασία είναι διαφορετική στις περισσότερες χώρες.
Αν λοιπόν ήταν φυσικός ιός, θα είχε επηρεάσει μόνο τις χώρες με την ίδια θερμοκρασία με την Κίνα, αλλά βλέπουμε ότι έχει εξαπλωθεί σε μια χώρα όπως η Ελβετία, ακριβώς όπως εξαπλώνεται και σε περιοχές της ερήμου, ενώ αν ήταν φυσικό, θα είχε εξαπλωθεί σε ψυχρά μέρη, αλλά θα είχε πεθάνει σε θερμές χώρες. Έχω κάνει 40 χρόνια έρευνας για ζώα και ιούς.
Δεν είναι φυσικό.
Κατασκευάζεται και ο ιός αυτός είναι τελείως τεχνητός.
Δουλεύω 4 χρόνια στο εργαστήριο Wuhan στην Κίνα.
Ξέρω καλά το προσωπικό αυτού του εργαστηρίου.
Τους κάλεσα όλους μετά το ατύχημα με την δήθεν διαφυγή του ιού, αλλά όλα τα τηλέφωνά τους είναι νεκρά εδώ και 3 μήνες.
Τώρα κατανοώ ότι όλοι αυτοί οι τεχνικοί εργαστηρίου είναι νεκροί.

Με βάση όλες τις γνώσεις και την έρευνα που έχω μέχρι σήμερα, μπορώ να το πω αυτό με 100 % εμπιστοσύνη ότι το ονομαζόμενο Covid-19 δεν είναι φυσικό.
Δεν προέρχεται από νυχτερίδες.
Η Κίνα τα κατάφερε.
Αν αυτό που λέω σήμερα αποδειχθεί ότι είναι ψέματα τώρα ή και μετά το θάνατό μου, η Ιαπωνική κυβέρνηση μπορεί να αποσύρει το βραβείο Νόμπελ μου.
Αλλά δηλώνω επίσημα και κατηγορηματικά η Κίνα λέει ψέματα και η αλήθεια μια μέρα θα αποκαλυφθεί παγκόσμια.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tasuku_Honjo

*Παρακαλώ στείλετε σε φίλους ώστε η υπόθεσή να διευρυνθεί και να πληρώσουν για ό,τι μας συμβαίνει*

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.