Παλαιό Ημερολόγιο :
04/06/2024
Νέο Ημερολόγιο :
17/06/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Φίμωση της αλήθειας με κάθε τρόπο

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, η γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου με Καθηγούμενο τον +Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο δέχεται έναν αδίστακτο πόλεμο, έτσι και κατά συνέπεια η σελίδα των φίλων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου δέχεται και αυτή το δικό της πόλεμο μέσω του διαδικτύου απο "γνωστούς και άγνωστους φίλους της"...!!! 

Σε πολλές αναρτήσεις δεχόμαστε μηνύματα από το Facebook και απο τους εχθρούς της αληθείας, οι οποίοι προσπαθούν μεσω άστοχων αναφορών σε αναρτησεις μας - τις οποιες ασφαλιζουμε παντοτε με την δημοσιευση του εκαστοτε συντακτη και τον συνδεσμο (link) αυτων - να τις διαψευσουν ή ακομα και να τις διαγράψουν με απωτερο σκοπο την φιμωση της σελιδας μας και τον περιορισμο της δημοσιοτητας και της απηχησεως της προς εσας. 

Θα έχετε φυσικά παρατηρήσει και οι ίδιοι ότι οι δημοσιεύσεις μας στο Facebook δεν εμφανίζονται σε εσάς, αλλά ο καθένας πρέπει να μπει από μόνος του μέσα στην σελίδα για να ενημερωθεί με τα θέματα μας. 

Για αυτό σας παρακαλούμε πολύ να κοινοποιείτε τις δημοσιεύσεις μας για να βοηθήσετε και το έργο μας το οποίο αποσκοπεί μόνο για το καλό της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας. 

Εμείς σαν συντακτική Επιτροπή της σελίδας filoi-esfigmenou.com, θα δανειστούμε τα λόγια του αγαπημένου, σεβάσμιου και πνευματικου Πατερα μας Γέροντα Μεθοδίου, ο οποίος συνέχεια  επαναλαμβάνει: "...σε θέματα πίστεως και Πατρίδος, εμείς θα μείνουμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ!"

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.