Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΝΑΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΝΑΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

-Γερόντισσα ,τι γίνεται σήμερα με την αίρεση της Ναομαχίας;

-Η αίρεση της Ναομαχίας καλά κρατεί.Δεν νομίζω πως επήλθε ποτέ στην ιστορία της Εκκλησίας τόσον βδελυκτή και σιχαμεράν αίρεση ως αυτή όπου θαρρεί πως ακόμη και αυτός ο ίδιος  ο Θεός είναι ρυπαρός και πρέπει να λαμβάνει τα μέτρα της μήπως την κολλήσει ασθένεια.Ωωω ανείκαστος αλαζονία και οίηση!

-Και για τα εμβόλια τι να κάνουμε;

-Βλέπεις ακόμη και στους Εβραίους, παρότι εγκατέλειψαν τα σπίτια και την σειρά τους στην Αίγυπτο, εμβήκαν στην άγνωστη  και αφιλόξενη έρημο,ανεβήκανε και κατεβήκανε βουνά,πεδιάδες,έκαμαν πόλεμους ,δαγκώθηκαν από τα φίδια ,ιδρώσανε 40 ολόκληρα χρόνια,όμως για να ποιήσουνε βωμό ειδώλων ο Θεός δεν τους αξίωσε πολλούς εξ αυτών ούτε από μακριά  να δουν την γη της επαγγελίας.

Αλλά και σε ένα ζευγάρι, όσο αγάπη και να έχει επί μισό αιώνα Γάμου,αν 2 λεπτα απατήσει ο ένας εξ αυτών πάει…χάθηκε ο Γάμος.

Παρομοίως και στην πνευματική ζωή! Βλέπεις τόσους Χριστιανούς και ρασοφόρους ακόμη ,εισέτι και Μοναχούς και Μοναχές που θυσιάσανε όλη τους την ζωή ,όλες τις απαλαύσεις και χαρές της ζωής, κλειστήκανε σε ένα Μοναστήρι με μία Μαντήλα εσαεί στην κεφαλή τους, όμως όλα αυτά τα κάνουν χαλάσματα και λιθισουργιά αφού λαμβάνουν το  Θεομίσητο εμβόλιο όπου ιδρύθηκε εργαστηριακά πάνω στο βωμό των εκτρωθέντων νηπίων και του Ηρωδιακού εγκλήματος.

Μην μας αφήσει ποτέ η Παναγία να την αφήσουμε και να σφραγισθούν τα κύτταρά μας με την σφραγίδα του σύγχρονου Ηρώδη και λυπήσουμε έτσι τον αγαπήσαντα ημάς Ιησούν Χριστόν.  

 

ΜΟΝΑΧΗ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.