Παλαιό Ημερολόγιο :
23/01/2023
Νέο Ημερολόγιο :
05/02/2023
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ηθοποιοί‎,για την ακρίβεια λαϊκοί με άμφια και ράσα!

Ἄλλη μία εἰκόνα ἀπό τήν πρόσφατη βεβήλωση τῆς φημισμένης Λαύρας τῶν Σπηλαίων τοῦ Κιέβου ἀπό το ἀνίερο τσίρκο τοῦ Ἐπιφανίου Ντουμένκο. 

Κόψτε τώρα ἐσεῖς φάτσες καί βγάλτε συμπέρασμα. 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μετά βέβαια ὅλοι αὐτοί οἱ «ἐπίσκοποι» μπορεῖ νά τά ἔβγαλαν κι αὐτοί τά ράσα καί νά φόρεσαν κανένα σορτσάκι καί κοντομάνικο, ὅπως ὁ κάτω εἰκονιζόμενος «συνεπίσκοπός» τους Ἀλέξανδρος Ντραμπίνκο. 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και λίμνη

Ναί, ὁ ἐμπλεκόμενος σέ ὁμοφυλοφιλικά σκάνδαλα ἀρχιπαλιάτσος, πού πρό τριῶν μηνῶν τόν καλοδέχτηκαν ὡς ἐπισκέπτη (σέ κάποιες δέ περιπτώσεις και ὡς συλλειτουργό) ἁγιορείτικα μοναστήρια καί βορειοελλαδίτες μητροπολῖτες, ἐνῶ ὁ Ἐδέσσης μάλιστα τοῦ δώρισε καί ἅγια λείψανα. Νά τούς χαιρόμαστε. Ὅλους τους...

 Νεκτάριος Δαπέργολας Διδάκτορ Ιστορίας

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.