Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..... " ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ "

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

" ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ "

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΙΕΣ , ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ .

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΟ QR CODE ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ  QRCODE ΣΑΡΩΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΑ RFID CHIP ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ , ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-15 ΛΕΠΤΑ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΤΙ ΨΩΝΙΣΑΜΕ , ΤΙ ΩΡΑ , ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ , ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 13ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ 16-18 ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'(666).

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : https://youtu.be/1ZyJpi4rxvE

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.