Παλαιό Ημερολόγιο :
16/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

O υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός και η αρχή του απαραβίαστου ως ”μη μου άπτου”!

O υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός και η αρχή του απαραβίαστου ως ”μη μου άπτου”!

Η αρχή του απαραβίαστου του ανθρώπινου σώματος κονιορτοποιήθηκε με τη θέσπιση υποχρεωτικού και μάλιστα πειραματικού εμβολιασμού που τείνει να γενικευθεί.

΄΄Αυτή η απαγόρευση εκφράζεται στην παροιμιώδη φράση Noli me tangere, “μην μου άπτου”, από τα λόγια του Αναστημένου Χριστού στη Μαρία Μαγδαληνή [43] και αντανακλώντας την ιερότητα του σώματος. Παρόλο που αυτή η αρχή του απαραβίαστου δεν έχει λάβει συνταγματική κατοχύρωση, ωστόσο διατρέχει ολόκληρο το νομικό μας σύστημα και καλύπτεται από τη «διαφύλαξη της αξιοπρέπειας του ατόμου».”(Philippe Ségur, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου)

Ο υποχρεωτικός ή καταναγκαστικός πειραματικός εμβολιασμός είναι μια επίθεση, μια άσκηση φυσικής και σωματικής βίας. Το σώμα είναι τα όρια του σώματός, τα σύνορά του σώματος. Κανείς και για οποιονδήποτε λόγο δεν νομιμοποιείται ούτε κατ’ ελάχιστον να τα παραβιάζει χωρίς την ενδεδειγμένη συγκατάθεσή. Το σώμα αποτελεί την επικράτεια της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου που συνιστά την κυριαρχία και ανεξαρτησία του. Η αυτοτέλεια αυτονομία κι αυτοδιάθεση του σώματος είναι αδιαμφισβήτητη. Το ”μη μου άπτου” οριοθετεί ακριβώς αυτό το απαραβίαστο. Είναι ένας πνευματικός αλγόριθμος.

Η γενίκευση του εγκλήματος και η υπερπροβολή του τείνει να διαμορφώσει την αντίληψη ότι ο υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός δεν είναι ούτε καν πταίσμα συγκρινόμενος. Πότε άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας επιβλήθηκε μαζικός γενικευμένος υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός; Ανερυθρίαστα το παραδέχονται οι ειδήμονες ισχυριζόμενοι ότι το εμβόλιο ”δοκιμάστηκε” σε τόσα εκατομμύρια οπότε δεν ευσταθούν οι φόβοι. Παραδέχονται ότι το πλήθος ήταν μέρος της δοκιμής πειράματος. Άλλο επιχείρημα είναι ότι δεν υφίσταται σε μια μειονότητα ή σε μια ευπαθή ομάδα για να θεωρηθεί αντιδραστικό. Η γενίκευση του πειράματος δεν το απαλλάσσει από τον πειραματικό του χαρακτήρα.

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.