Παλαιό Ημερολόγιο :
06/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
19/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Τα σημεία των καιρών βοούν Έλληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι.

Τα σημεία των καιρών βοούν Έλληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι.


Τα περιθώρια του χρόνου, που έχουμε στη διάθεσή μας τελειώνουν. Τα σημεία τωνκαιρών βοούν. Είναι γεγονός πια, ότι η ανθρωπότητα ζει μια δαιμονοκαταληψία, βαδίζειπρος το χάος, την καταστροφή κι έφθασε πλέον στην «τελευταία στροφή», απέναντι στην οποία διακρίνονται με γυμνό μάτι, ο Αντίχριστος και η Δευτέρα Παρουσία.

Στο Ντητρόϊτ έκαναν το άγαλμα του σατανά και στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015 στο Ισραήλ περιμένουν να ενθρονίσουν τον αντίχριστο.

Αφού ο αποκρυφισμός έχει επισκιάσει τα πάντα, το κατάντημα της κοινωνίας μας είναιανατριχιαστικό, δαιμονιώδες, αποσυνθετικό και βαμπιριστικό (στην Αμερική αναβιώνει ο μεσαιωνικός βαμπιρισμός. Στη διαφήμιση της κόκα κόλα, της PEPSI, ο δράκουλας έπινε το περιεχόμενο!!! Είναι αλήθεια, ότι πολλά ποτά στην Αμερική, περιέχουν ανθρώπινο αίμα!!!Στις 29.6.1991 το CNN, αποκάλυψε το σκάνδαλο της μπύρας «Μπλάκ – Βουντού» του εργοστασίου του Τέξας, όπου ΑΠΟΔΕΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κατασκεύαζε μπύρα με ανθρώπινο αίμα!!! Οι επιστήμονεςαποκάλυψαν, ότι η πόση ποτών - που περιέχουν ανθρώπινο αίμα - οδηγούν προς τονκανιβαλισμό, βιασμούς και φόνους).

Οι σκοτεινές δυνάμεις του Κινήματος του Υδροχοϊσμού, της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης,γέμισαν καρκινώματα όλους τους τομείς της ζωής μας. Όλη αυτή η πλανητική συνομωσίακινείται με λύσσα, ενάντια στον Ιησού Χριστό και στο Χριστιανισμό. Ενώ εμείς θα προσπαθούμενα γίνουμε καλύτεροι σαν άνθρωποι, ας «δούμε», πώς θα είναι η τελική σύγκρουση, με τοναντίχριστο και τους ανόητους συνεργάτες του.

Στην τελική φάση της, η υπερκυβέρνηση των ανοήτων, θα αποτελείται από:
· Τον αμετ-ανόητο βασιλιά-δικτάτορα, ο οποίος θα είναι επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών και
· Μερικούς οικονομoλόγους, δισεκατομμυριούχους κι επιστήμονες, που έχουναποδείξει την αφοσίωσή τους, στη μεγάλη συνωμο(ανοη)σία.
Όλοι οι άλλοι θα ενσωματωθούν μέσα σε ένα τεράστιο μαζοπολτό της νοθογενούςανθρωπότητος.

Στην ουσία, θα είναι σκλάβοι.

Μόνο ΜΙΑ παγκόσμια ολιγαρχία και ΕΝΑ νομισματικό σύστημα θα επικρατήσει. Δεν θα υπάρχειμεσαία τάξη, παρά μόνο κυβερνήτες και υπηρέτες. Όλοι οι νόμοι θα είναι κάτω από ένανομικό σύστημα παγκόσμιων δικαστηρίων και θα υποστηρίζονται από την αστυνομική δύναμητης παγκόσμιας υπερκυβέρνησης κι ένα ενιαίο παγκόσμιο στρατό. Μόνο ΜΙΑ θρησκεία θαεπιτρέπεται κι αυτή θα έχει τη μορφή της Εκκλησίας της Παγκόσμιας Υπερκυβέρνησης, με πατριάρχη τον... αντίχριστο!!! Κάθε άτομο, θα έχει πλήρως κατηχηθεί, ότι είναι δημιούργηματης παγκόσμιας υπερκυβέρνησης και θα έχει χαραχθεί, με ένα 18ψήφιο αριθμό-ταυτότητα,που θα βρίσκεται στα κεντρικά ηλεκτρονικά αρχεία στις Βρυξέλλες και στα ηλεκτρονικάαντίγραφα στο Λουξεμβούργο.

Η γεωργία - που τώρα τη σνομπάρουν όλοι οι ανόητοι «Ιβρουπέοι» - θα είναι αποκλειστικάστα χέρια της κυρίαρχης ολιγαρχικής τάξης, η οποία θα ελέγχει αυστηρά την παραγωγή τροφίμων (μεταλλαγμένων και μη).

Δισεκατομμύρια «άχρηστα στόματα», θα εξοντωθούν μέσα σε λίγα χρόνια:
· Μέσω πολέμων περιορισμένης έκτασης. (π. χ. Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ κ.ά.)
· Οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ασθενειών και
· Πείνας.

Οι «Μαύρες Αρνητικές Δυνάμεις» της παγκοσμιοποίησης, προσπαθούν να εκμηδενίσουν τοανθρώπινο πρόσωπο και να μας μεταλλάξουν όχι μόνο τη γεύση, αλλά και τη σκέψη και να μας επιβάλλουν μια «άψυχη ομοιομορφία». Υπάρχουν όμως και οι «Λευκές Θετικές Δυνάμεις», οι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι Αντιπρόσωποι του Αληθινού Θεού στη γη, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, που θα δώσουν τη μάχη:

· Για την προστασία του ανθρώπου.
· Την εξέλιξή του
· Τον προγραμματισμένο - από το Θεό - προορισμό του.

Προς το παρόν, παραχωρείται από τον Κύριο να κερδίζουν οι «Μαύρες Δυνάμεις». Φαίνεται,ότι δε μπορεί να αντιταχθεί τίποτε στη Νέα «Τάξη» Πραγμάτων. Ούτε τα Αμερικανικά κέντρα, ούτε τα Ευρωπαϊκά κέντρα της Ο.Ν.Ε. Οι Ευρωπαίοι υποκρίνονται, όταν παριστάνουν τους φρόνιμους εταίρους. Οι Αμερικανοί ξέρουν ότι οι Ευρωπαίοι ψεύδονται. Και οι Ευρωπαίοι ξέρουνότι οι Αμερικανοί το ξέρουν!
Και ο «χορός» καλά κρατάει, όσο υπνωτίζεται το «πόπολο» ένθεν κι εκείθεν του Ατλαντικού, από τους Σιωνιστές Εβραίους.

Κάποια στιγμή, στα πλαίσια του Ιμπεριαλισμού της Νέα Τάξης Πραγμάτων, θα εμφανιστούν δήθεν πάλι οι οικονομικές και στρατιωτικές αντιθέσεις.
Η ιστορία θα επαναληφθεί.
Βέβαια υπάρχει πάντα και η Ρωσία.
Μετά το Κόσσοβο, οι Ρώσοι κατάλαβαν καλά το πάθημά τους:

· Πόσο αναξιόπιστοι κατάντησαν
· Πόσο τους κορόιδεψαν οι δυτικές «δημοκρατίες».

Τώρα, ξαναχτίζουν τον - πάλαι ποτέ κραταιό - Κόκκινο Στρατό τους, εξοπλίζουν τα Αραβικάκράτη με πυρηνικά όπλα και σύντομα θα προσπαθήσουν να αναστηλώσουν και τον «κορμό» της πρώηνν ΕΣΣΔ: Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Βαλτικές Χώρες... και είναι έτοιμοι να δώσουν απάντηση.

Υπάρχει ακόμη και η Κίνα, η οποία είναι βαθιά ενοχλημένη με την αμερικανική αλαζονεία και τη συνεχή κατασκοπεία εις βάρος της. Οι κινέζοι δεν ξεχνούν την κατασκοπεία σε βάρος τους, από το κατασκοπευτικό αεροπλάνο, που έπεσε πρόσφατα και την κατασκοπεία του προεδρικού τους αεροπλάνου. Και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουν ούτε για ένα λεπτό το βομβαρδισμό της πρεσβείας τους, διότι δεν πίστεψαν, ότι ήταν λάθος, όπως έκαναν κάποιοι «χρήσιμοι - ηλίθιοι - σφογγοκωλάριοι - μαλιστάνθρωποι - αναλυτές - δημοσιογράφοι» της Νέας... Αταξίας Πραγμάτων.
Οι Κινέζοι, δεν πείθονται. Κι είναι έτοιμοι, να αναλάβουν δράση! Αλλά όμως μέσα στην Κίνα,είναι ήδη μπλεγμένοι οι Σιωνιστές Εβραίοι, που ελέγχουν τα πάντα. Γι’ αυτό «έδωσαν» στηνΚίνα τους Ολυμπιακούς αγώνες για το 2008!!! Τους «πριονίζουν» σιγά-σιγά τα πόδια,καταστρέφοντας πρώτα την οικονομία τους και... έχει ο... αντίχριστος!!!

Όσο για τον Ελληνικό λαό, πιστεύω ότι κατάλαβε ότι η διάλυση της Ρωσίας και της Γιουγκοσλαβίας, ένα μόνο σκοπό εξυπηρετεί: την αποδυνάμωση και τον αφανισμό τηςΟρθοδοξίας, γι’ αυτό θα δούμε εκπλήξεις, που θα καταντροπιάσουν τους κακόβουλους εχθρούς του Λαού, του Έθνους και του Ιησού Χριστού μας.

Έρχεται η σειρά των Αράβων και αμέσως μετά των Τούρκων και των Κινέζων

Επιτέλους τέλος λαοί της γης.
«Ξυπνάτε πνευματικά»
Η συνωμοτική ομάδα δείχνει, ότι είναι πανταχού παρούσα, παντοδύναμη και ικανή να δράπαντού και δε φαίνεται τίποτε ικανό να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της. Και οιπροειδοποιήσεις των συνωμοσιοανοητολόγων, καλλιεργούν στο κοινό την αίσθηση, ότι κάθε αντίσταση είναι μάταιη.

Αυτό επιτρέπει στους αντιπάλους:
· Να εκτελούν με αποτελεσματικότητα τα υποχθόνια σχέδιά τους για νακαταστρέψουν τους υπάρχοντες θεσμούς.
· Να καταλάβουν την εξουσία.
· Να εξαλείψουν κάθε αντίσταση.

Τελικά, αυτοί οι ανόητοι συνωμοσιολόγοι, εκλαμβάνουν τις συνωμοσίες, όπως τις «μαύρες τρύπες» του Χόκινγκ, πιστεύουν δηλαδή πως απορροφούν καθετί που βρίσκεται στο δρόμο τους, ασχέτως περιεχομένου ή προέλευσης!

Η μεγαλύτερη απειλή όμως για τη Νέα «Τάξη», είναι η ίδια η παγκοσμιοποίηση, αν γίνειάπληστη, ανάλγητη, απάνθρωπη κι αν περιθωριοποιήσει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.(Κοινωνία των 2/3).

Ακόμη μεγαλύτερη απειλή για τη Νέα «Τάξη» Πραγμάτων είναι οι ελαιοπαραγωγοί, οι οποίοι θα επαναστατήσουν, αν τολμήσουν να καταστρέψουν τις ρίζες των ελιών τους (είχαν τη φαεινή ιδέα κάποτε οι καταστροφείς της γης, να πληρώνουν αδρά τους ελαιοπαραγωγούςγια κάθε ελιά, που θα ξερίζωναν, για να φύτευαν στη θέση της αβοκάντο, αλλά δεν πέτυχε.Εφαρμόζουν όμως τώρα ένα άλλο σχέδιο: Επιδοτούν με εκατομμύρια Ευρώ την τυποποίηση του λαδιού, της ελιάς, του κρασιού και του αλευριού μέσω της πιστοποίησης ISO 9000 και σε λίγο καιρό, όποιος πουλάει λάδι με τον τενεκέ ή κρασί χύμα ή αλεύρι χύμα και χωρίς το χάραγμα του αντιχρίστου επάνω του θα τρώει πρόστιμο ή θα πηγαίνει φυλακή. Θα κατηγορούν δήθεν ότι το λάδι ή το αλεύρι ή το κρασί δεν είναι καλό και ότι πρέπει να έχει την έγκριση του χημείου του κράτους κι άλλα τέτοια πονηρά διαβολοτεχνάσματα, διότι σε λίγο οι πωλήσεις θα γίνονται μόνο με ηλεκτρονική μορφή!!! Χρήματα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Να θυμάστε όμως όλοι τον Λόγο του Θεού, που δίνει εντολή στον άγγελο τις έσχατες ημέρες να μη πειράξει το λάδι, το κρασί και το σιτάρι. Χρειαζόμαστε κάτι άλλο; Αυτά μας φτάνουν, αν δεν είμαστε ανικανοποίητοι).


Aπό το βιβλίο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, που εκδόθηκε το 2003 και βρίσκεται ΔΩΡΕΑΝ στο e-books-gr.blogspot.gr μαζί με το βιβλίο που αποκαλύπτει την δράση της εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ η οποία ψευδόμενη ασυστόλως, εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού.

http://georgesagan.blogspot.gr/

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.