Παλαιό Ημερολόγιο :
15/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Βαθιώτης - Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας...θα πρέπει να τον ακούσουμε όλοι..

Βαθιώτης - Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας...θα πρέπει να τον ακούσουμε όλοι...

Μακάρι όλοι οι καθηγητές πανεπιστημίων να ήταν όπως τον Βαθιώτη. Γνώση ,πάθος για την επιστήμη και ήθος. Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο έχασε πολλά.Θερμά συγχαρητήρια, αδερφέ μας.

Υποκλινόμαστε !

https://youtu.be/gesVHFMBwGc


 
Αφιερωμένο σε όσους μεγαλοπαπάδες ,Δεσποτάδες ή λαϊκούς έχουν συνταχθεί με τον διεφθαρμένο σύστημα ,είτε από αφέλεια είτε από ηλιθιότητα, τώρα ξέρουν δεν θάχουν δικαιολογίες να ντύνουν με την θολολογία τους τις φοβίες  και ανομίες τους ...

Πόσο πιο λιανά να τα κάνει ο άνθρωπος !
ΞΥΠΝΑΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ

Scripta manent : Ολοι οι υπεύθυνοι που φασιστικό τον τρόπο προκαλούν τρόμο, καί θέτουν κάτω από τις λαιμητόμους τις ανθρωπινες οντότητες, θα  πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν ως οι πλέον φασίστες τρομοκράτες στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Δεν είναι τυχαίο που προάγεται η αποστασία, προκειμένου να συγκαλύπτει το σύστημα τους ανωτέρω υπεύθυνους, έτσι ώστε πάντοτε νά διαλάθουν.

Όμως επειδή ο νομος της Δικαιοσύνης δεν είναι ανθρώπινος νόμος, είναι νόμος του Θεού, όπως καί ο θάνατος όλοι αυτοί όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, η εντολή από Θεού, θα καθίσουν στο ειδώλιο τού κατηγορουμένου, για βάναυση μεταχείριση στους πολίτες της Χώρας σε επίπεδο ψυχής και σώματος.

Στις ίδιες θέσεις και με μεγαλύτερες ευθύνες, θα καθήσουν και οι Εκκλησιαστικοί, Δεσποτάδες καί Παπάδες που έγιναν η ουρά τους, καί με μεγάλο ζήλο τήρησαν το άνομο γράμμα τού νόμου, καί εφάρμοσαν τα φασιστικά μέτρα στο ποίμνιο, έκλεισαν τις Εκκλησίες, καί δίωξαν το ποίμνιο να γίνει βορά τών λύκων. 

Αυτές οι δίκες θα είναι οι φρικτότερες και φοβερότερες από κτίσεως Κόσμου. 

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.