Παλαιό Ημερολόγιο :
30/10/2025
Νέο Ημερολόγιο :
12/11/2025
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Δεν στέγνωσε ακόμα το «μελάνι» και άρχισαν τα όργανα! Πρώτη ΚΟΝΤΡΑ Μπάιντεν με Πούτιν, vid

Δεν στέγνωσε ακόμα το «μελάνι» και άρχισαν τα όργανα! Πρώτη ΚΟΝΤΡΑ Μπάιντεν με Πούτιν, vid

PUTIN_BIDEN
Έτσι η όποια «παγκόσμια ειρήνη» δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ...

Δεν στέγνωσε ακόμα το «μελάνι» από τις υπογραφές του Τζο Μπάιντεν στα πρώτα του προεδρικά διατάγματα, τα οποία επαναφέρουν τις ΗΠΑ στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων και ξεκίνησε η πρώτη σοβαρή κόντρα με την Ρωσία.

Αφορά τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2, ο οποίος καταλήγει στην Γερμανία και θέλει να παρεμποδίσει πάση θυσία η Ουάσινγκτον μέσω κυρώσεων, με την Μόσχα να αναφέρει πως οι κυρώσεις αυτές παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο και περιορίζουν την ελεύθερη οικονομία, την οποία άλλωστε το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ θέλει να πλήξει ανεπανόρθωτα, προκειμένου να επικρατήσει αριστερόστροφος συγκεντρωτισμός και περισσότερος έλεγχος της Αγοράς.

Με την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, αναθάρρησε και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο καλεί με ψήφισμά του να ενισχυθούν σημαντικά τα περιοριστικά μέτρα της ΕΕ έναντι της Ρωσίας, μεταξύ άλλων με την επιβολή κυρώσεων στα άτομα και τις νομικές οντότητες που εμπλέκονται στην απόφαση σύλληψης και φυλάκισης του διεθνιστή, Αλεξέι Ναβάλνι .

Οι παγκοσμιοποιητές ευρωβουλευτές τονίζουν ότι είναι σημαντικό να επανεξεταστεί με κριτικό πνεύμα η συνεργασία της με την ΕΕ σε διάφορους τομείς εξωτερικής πολιτικής και σε έργα όπως ο αμφιλεγόμενος αγωγός Nord Stream 2 και καλούν την ΕΕ να σταματήσει αμέσως την κατασκευή του. Υπογραμμίζουν επίσης ότι η ΕΕ δεν θα πρέπει πλέον να αποτελεί φιλόξενο τόπο για ρωσικά κεφάλαια ασαφούς προέλευσης.

Με το βλέμμα στραμμένο στην νέα κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, το Κοινοβούλιο τονίζει ότι η ΕΕ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την παρούσα δυναμική για να ενισχύσει τη διατλαντική ενότητα για την προστασία της δημοκρατίας και των θεμελιωδών αξιών έναντι απολυταρχικών καθεστώτων.

Τέλος, το ψήφισμα απαιτεί την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση του Αλεξέι Ναβάλνι και όλων των άλλων προσώπων που κρατούνται σε σχέση με την επιστροφή του στη Ρωσία, είτε πρόκειται για δημοσιογράφους, συνεργάτες του ή πολίτες που εξέφρασαν την υποστήριξή τους.

Έτσι πάντως, η όποια «παγκόσμια ειρήνη» αποφασιστεί, δεν θα κρατήσει για πολύ…

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.