Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

"Μπαμπά, μπορείς να υποσχεθείς ότι δεν θα θυμώσεις αν σου πω κάτι; ".

"Μπαμπά, μπορείς να υποσχεθείς ότι δεν θα θυμώσεις αν σου πω κάτι; ".

"Τι; "

"Όχι, πρέπει να υποσχεθείς πρώτα. " "Εντάξει, δεν θα θυμώσω, το υπόσχομαι.

«Σήμερα έκλαψα μπροστά σε όλη την τάξη μου.

"Και γιατί; ".

"Επειδή ο δάσκαλος μου είπε ότι δεν έκανα σωστά τα μαθήματά μου και μου έφερε δάκρυα."

"Και πιστεύεις ότι πρέπει να είμαι θυμωμένος με αυτό; ".

"Οι φίλοι μου λένε ότι το κλάμα είναι ηλίθιο, μόνο τα αδύναμα παιδιά κλαίνε.

"Λοιπόν, άκουσέ με προσεκτικά. Υπάρχουν δύο πράγματα που θα σου πω που θα πρέπει να θυμάσαι για πάντα. Υποσχέσου μου ότι δεν θα τα ξεχάσεις".

"Εντάξει μπαμπά, το υπόσχομαι. "

"Πρώτον: είμαι περήφανος για σένα. Το να ξέρεις ότι μπορείς να κλάψεις είναι ευλογία. Τα δάκρυα δεν είναι κακό πράγμα, είναι υπέροχο πράγμα. Αν κλαις σημαίνει ότι βιώνεις συναισθήματα, ότι είσαι ζωντανός, ότι δεν είσαι ξύλινη μαριονέτα χωρίς αισθήματα. Και στοιχηματίζω ότι οι φίλοι σου έχουν κλάψει άπειρες φορές επίσης, ακόμα κι αν θέλουν να πιστεύεις το αντίθετο. Γι' αυτό κλάψε όποτε θέλεις, όλοι κλαίνε

"Και τι γίνεται με το δεύτερο; "

"Είναι φυσιολογικό να κάνεις λάθος. Το να κάνεις πράγματα με λάθος τρόπο είναι φυσιολογικό. Ξέρεις ότι η μαμά και εγώ έχουμε κάνει λάθος πολλές φορές επίσης; Μαθαίνεις από τα λάθη, δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα κάνοντας τα σωστά πράγματα όλη την ώρα. Πάντα να νιώθεις ελεύθερος να κάνεις λάθος. Οπότε δεν θα θυμώσω επειδή έκανες λάθος την εργασία σου, βασικά είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Αγαπώ τα παιδιά που ακόμα ξέρουν να κλαίνε και που δεν φοβούνται να κάνουν λάθος. "

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.