Παλαιό Ημερολόγιο :
13/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
26/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Γιατρός για τα εμβόλια: «Άλλαξαν τις συνθέσεις και σκοτώνουν σιγά-σιγά» - Την κατηγορούν για ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Η Sherri J. Tenpenny είναι μια Αμερικανίδα Οστεοπαθητική γιατρός, η οποία τάσσεται επιστημονικά κατά του εμβολιασμού COVID, ενώ υποστηρίζει την θεωρία πως υπάρχουν και άλλα εμβόλια που προκαλούν αυτισμό. Κατηγορείται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τους ελεγκτές ειδήσεων ως θεωρητικός συνωμοσίας.

«Το τσουνάμι των θανάτων για το οποίο μιλούσα εδώ και δύο χρόνια συμβαίνει τώρα», αναφέρει, επισημαίνοντας ότι όλες οι προβλέψεις που έχει κάνει από τον Μάρτιο του 2020 έχουν βγει αληθινές.

Η Tenpenny ισχυρίζεται πως βασίζεται σε στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο του 2022 που λένε ότι ένας στους 73 ανθρώπους θα πεθάνει αφού εμβολιαστεί. «Περίπου 1.000 άνθρωποι πεθαίνουν την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο», λέει. «Πέθαναν περισσότεροι από 900 κορυφαίοι αθλητές».

«Όταν βγήκαν τα εμβόλια, πολλοί άνθρωποι έπαθαν αναφυλακτικό σοκ. Ήταν τόσα πολλά που εξετάστηκε ο εξοπλισμός των κέντρων εμβολιασμού με εξοπλισμό ανάνηψης. Τώρα δεν ακούμε σχεδόν τίποτα περισσότερο για αυτό. Πρέπει να έχουν αλλάξει τις συνθέσεις. Βρήκαν έναν τρόπο να σκοτώνουν σιγά σιγά ανθρώπους με αυτό», διατείνεται η γιατρός.

Τα λόγια της παρατίθενται δημοσιογραφικά:

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.