Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Νεότερα για την επίσκεψη του αχειροτόνητου Επιφανίου στην Καβάλα.

Νεότερα για την επίσκεψη του αχειροτόνητου Επιφανίου στην Καβάλα.

Ουκρανία. Ο Μητροπολίτης Καβάλας με τους σχισματικούς κρατά τον αέρα.

Το γραφείο Τύπου της Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου ανακοίνωσε και επισήμως την επίσκεψη του αχειροτόνητου Επιφάνιου Ντουμένκο της σχισματικής ουκρανικής ψευδοεκκλησίας στην Θάσο, στην Χρυσούπολη και στην Καβάλα. Την κοινωνία μας με τους αχειροτόνητους θα επισημοποιήσει και ο πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καθώς και οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες με την παρουσία τους. Είναι μία πολύ θλιβερή στιγμή, μεθοδευμένη να συμβεί μέσα στο κατακαλόκαιρο με πρόφαση τον πρώτο εορτασμό της Συνάξεως των αγίων της Θάσου. Χρησιμοποιούν τους αγίους για τις βλάσφημες πράξεις τους.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ανακοινώθηκε στην επίσημη αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως σε κοινή συνέντευξη του Μητροπολίτη Φιλίππων Στεφάνου, του Αντιπεριφερειάρχη, των Δημάρχων και άλλων επισήμων, τονίζοντας την πολιτική ανάμειξη στο όλο εγχείρημα των αχειροτόνητων σχισματικών ουκρανοναζί, όπως είχε επισημανθεί από την αρχή. Παρόμοιες κοινές εμφανίσεις είχαμε και για την m-RNA ένεση, τον γονιδιακό τροποποιητή που έσπρωξε στους ανθρώπους και η διοικούσα Εκκλησία συνεργαζόμενη με την Πολιτεία.

Το τσίρκο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνει την αναγόρευση των οικουμενιστών προκαθημένων και του σχισματικού ουκρανοναζί σε επίτημους δημότες, κατάθεση θεμελίου λίθου σε κατασκήνωση και κοιμητηριακό ναό, συλλείτουργο, δοξολογίες και άλλα.

Στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι είναι σε αναμονή της εγγράφου αποδοχής της προσκλήσεως του Φιλίππων από τον σχισματικό. Πρόσκληση θα σταλεί και στην άθεη πρόεδρο της λεγομένης δημοκρατίας καθώς και στους πολυάσχολους με τα φιλανθρωπικά, και αδιάφορους για όλα τ’ άλλα, δεσποτάδες μας. Αναμένουμε να τους καμαρώσουμε δίπλα στον αχειροτόνητο σχισματικό για να τους κοτσάρουμε την φωτογραφία όταν μας λένε ότι η διακοπή κοινωνίας μαζί τους μας βγάζει εκτός Εκκλησίας!

Σήμερα κοινωνία με τους αχειροτόνητους αύριο με τον πάπα. Ποιά η διαφορά; Ας μου την πει κάποιος.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.