Παλαιό Ημερολόγιο :
02/11/2025
Νέο Ημερολόγιο :
15/11/2025
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Φρίκη: Δασκάλα έδιωξε μαθητή επειδή μίλησε κατά των εκτρώσεων

Φρίκη: Δασκάλα έδιωξε μαθητή επειδή μίλησε κατά των εκτρώσεων

Οι καιροί των διωγμών για την χριστιανική πίστη έφτασαν. Το παρακάτω αληθινό περιστατικό συνέβη εν έτει 2021 μ.Χ. σε σχολείο της Γαλλίας. Αύριο-μεθαύριο όμως θα έχουμε τέτοια περιστατικά και στα δικά μας σχολεία.

Δασκάλα μιλάει στα παιδιά για τις εκτρώσεις. Ένα παιδί σηκώνει το χέρι του και λέει:
Κυρία, δεν είναι φρίκη να σκοτώνεις μικρά παιδιά;

Η δασκάλα, με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, λέει στον μαθητή, ο οποίος μάλιστα ήταν και αριστούχος, να βγει έξω από την τάξη, επειδή μίλησε εναντίον των δικαιωμάτων των γυναικών!

Το περιστατικό αυτό δείχνει τί μας περιμένει εν ονόματι της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Για χάρη της θα επιβληθούν διωγμοί κατά της χριστιανικής πίστης. Ιερέας θα λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και θα διώκεται απηνώς. Άλλος θα λέει ότι η έκτρωση είναι φόνος και θα μπαίνει φυλακή.

Θα λησμονούνται η ελευθερία της έκφρασης, η ελευθερία του λόγου, η ανεξιθρησκεία.

Το παν είναι να μην πας κόντρα σε μία παγκόσμια ατζέντα, στην οποία ένα από τα βασικά δόγματα είναι ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία απλή επιλογή, δεν υπάρχει αμαρτία, δεν υπάρχει κάτι το παράξενο.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.