Παλαιό Ημερολόγιο :
01/11/2025
Νέο Ημερολόγιο :
14/11/2025
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Απίστευτη δήλωση Βασιλακόπουλου: Υπήρξε συμφωνία Ισραήλ με Pfizer να γίνει ο πληθυσμός πειραματόζωο!

Απίστευτη δήλωση Βασιλακόπουλου: Υπήρξε συμφωνία Ισραήλ με Pfizer να γίνει ο πληθυσμός πειραματόζωο!

Νέες απόψεις, ότι το εμβόλιο covid για τα παιδιά, είναι μια διαδικασία σαν όλα τα άλλα παιδικά εμβόλια, σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής εμβολιασμών, Αθανάσιο Σκουτέλη και μια απίστευτη παραδοχή Βασιλακόπουλου που θα συζητηθεί

Έτσι βλέπει ο Αθανάσιος Σκουτέλης ένα εμβόλιο που μόλις κυκλοφόρησε και το συγκρίνει με τα υπάρχοντα παιδικά εμβόλια ετών.

Τη σκυτάλη τρομοκρατίας παίρνει ο γνωστός τηλετρομοκράτης Θεόδωρος Βασιλακόπουλος πως έχουμε θρηνήσει τρία Ελληνόπουλα κάτω των 18 ετών, χωρίς να αναφέρει αν είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Με τον Σκουτέλη επίσης να λέει, «Περιμένουμε να γεμίσουν οι ΜΕΘ για να οχυρωθούμε; Ενώ έχουμε το όπλο, το εμβόλιο να το προλάβουμε. Ειδικά τα εμβόλια των παιδιών είναι συνυφασμένα εδώ και χρόνια με την ασφάλειά τους. Δεν εμβολιάζουμε τα παιδιά για τους παππούδες που δεν εμβολιάζονται αλλά για τα ίδια. Αν μολυνθούν δεν ξέρουμε τι επιπλοκές θα τους αφήσει».

Η απίστευτη δήλωση Βασιλακόπουλου που θα μείνει στην Ιστορία

Να μην παρασύρετε ο κόσμος με ό,τι βλέπει να συμβαίνει στο Ισραήλ. Το Ισραήλ έχει κάνει μια ειδική συμφωνία με την Pfizer, να πάρει πάρα πολλές δόσεις από την αρχή από την εταιρεία και να τις χρησιμοποιήσει για να γίνουν ουσιαστικά πληθυσμιακές εργασίες, εργασίες στον πληθυσμό, για το τι πρέπει να γίνεται. Ως εκ τούτου το ότι ξεκινάει να γίνεται εμβολιασμός σε άτομα άνω των 60 με την τρίτη δόση, δεν σημαίνει ότι υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που απαιτούν κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι γίνεται το πείραμα εκεί, για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα. Μην ο κόσμος νομίζει ότι το Ισραήλ φροντίζει περισσότερο τους πολίτες του, απ’ ό,τι τους φροντίζουμε εμείς.

Και το επανέλαβε μάλιστα δυο φορές ότι έχει γίνει ειδική συμφωνία ανάμεσα στην Pfizer και το Ισραήλ για να γίνει αυτό το «πείραμα».

Δεν ξέρουμε σε ποιον «κόσμο» αναφέρεται, αλλά εμείς ξέρουμε έναν «κόσμο» που παραπονιέται ότι οι φαρμακευτικές με τη συναίνεση των κυβερνήσεων τους έχουν καταστήσει τους πολίτες πειραματόζωα της νέας τεχνολογίας εμβολίων. Κι αυτό πλέον δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι γεγονός που μόλις μας επιβεβαίωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, που μόνο ιατρική δεν ασκεί, αλλά φέρνει γύρα τα κανάλια.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.