Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Τα νέα Γκουλάγκ: Η Γερουσία Της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ Μόλις Ενέκρινε Ένα Νομοσχέδιο Για Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Όπου Θα Φυλακίζει, Με

Τα νέα Γκουλάγκ: Η Γερουσία Της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ Μόλις Ενέκρινε Ένα Νομοσχέδιο Για Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Όπου Θα Φυλακίζει, Με τη Βία, Αθώους Ανθρώπους.

 

5 Απριλίου Δείτε το άρθρο του Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3rfd [1]

Η Γερουσία της Νέας Υόρκης, που κυριαρχείται από τους Δημοκρατικούς, έχει εγκρίνει ένα νομοσχέδιο «που επιτρέπει στους κυβερνητικούς αξιωματούχους να φυλακίζουν ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης επ 'αόριστον, εάν θεωρούνται ότι αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία.

Στην επόμενη φάση της Απάτης Ψευτοπανδημίας του κορονοϊού Wuhan (Covid-19), η νομοθεσία αντικατοπτρίζει τι έκαναν οι Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν αποφάσισαν ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ισχύουν πλέον κατά τη διάρκεια μιας «κρίσης».

Σε περίπτωση που το νομοσχέδιο υπογραφεί από τον κυβερνήτη Andrew Cuomo, ακόμη και υγιείς άνθρωποι που θα θεωρούνται «μεταδοτικοί» θα μπορούν να συλληφθούν και να πεταχτούν σε στρατόπεδα φυλακής με την δικαιολογία της «υγειονομικής ασφάλειας» του κοινού.

Το νομοσχέδιο A416 της Συνέλευσης «σχετίζεται με την απομόνωση των «κρουσμάτων», των επαφών τους και φορέων μεταδοτικών ασθενειών που ενδέχεται να είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία», όπως αναφέρεται στο κείμενο του νομοσχεδίου.

Όποιος θεωρηθεί «κρούσμα» ή ακόμη και απλά επαφή του «κρούσματος» που θα μπορούσε να «μολυνθεί» ή πιθανώς «φορέας» οποιασδήποτε ασθένειας, όχι μόνο του κινεζικού ψευτο-ιού, θα γίνεται στόχος των κυβερνητικών αξιωματούχων της Νέας Υόρκης που θα έχουν την ευελιξία και την διακριτική ευχέρεια να ανταποκρίνονται όπως αυτοί κρίνουν κατάλληλα.

Η νομοθεσία ορίζει συγκεκριμένα ότι όσο η «γνώμη του κυβερνήτη» υπαγορεύει ότι ένα άτομο είναι απειλή, θα μπορούσε να απομακρυνθεί από το σπίτι του και να τεθεί σε κρατική «περίθαλψη» για όσο χρονικό διάστημα κρίνει ο κυβερνήτης.

« Ένα τέτοιο άτομο ή ομάδα προσώπων θα κρατείται σε ιατρική εγκατάσταση ή άλλη κατάλληλη εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις που ορίζονται από τον κυβερνήτη ή τον εκπρόσωπο του και συμμορφώνονται με την παράγραφο (5) πέντε αυτής της ενότητας », αναφέρει περαιτέρω το νομοσχέδιο.

Καλώς Ήλθατε Στη Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order), Που Σας Έφερε Ο Κινέζικος Ψευτο-ιός

Στην ουσία, το νομοσχέδιο AB A416 παρακάμπτει το Σύνταγμα και το αντικαθιστά με ένα νέο σύστημα αυταρχισμού, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση, τουλάχιστον στη Νέα Υόρκη, θα έχει πλέον απεριόριστη εξουσία για να αρπάζει τους ανθρώπους από τα σπίτια τους και να τους στερεί τη ζωή και την ελευθερία.

Το μόνο που θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση είναι να κατηγορήσει ένα άτομο ότι πιθανώς μολύνθηκε με τον «ιό» και αυτό θα δικαιολογούσε την απομάκρυνσή του από την κοινωνία. Απλώς σκεφτείτε πόσους πολιτικούς αντιφρονούντες θα μπορούσαν να «εκκαθαρισθούν» με αυτό το σχέδιο και να εξαλειφθούν υπό το πρόσχημα της δημόσιας υγείας.

Ίσως το χειρότερο μέρος σχετικά με το νομοσχέδιο αυτό είναι το γεγονός ότι ολόκληρες ομάδες ανθρώπων θα μπορούν να είναι στόχοι απλώς γιατί έτυχε να βρίσκονται γύρω από ένα άτομο που θα κατηγορείται ότι είναι «φορέας» της λοίμωξης.

«Αυτό το νομοσχέδιο δεν είναι ειδικά για εκείνους που είναι γνωστό ότι έχουν μολυνθεί», εξηγεί το NoQreport. «Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε ομάδες που χαρακτηρίζονται ως δυνητικά μολυσμένες.»

«Αυτό το νομοσχέδιο παρέχει την εξουσία στον Κυβερνήτη και τους τσάρους του να ορίσουν ότι μια ευρεία ποικιλία περιστάσεων είναι άξια να της επιβληθεί η ποινή της αόριστης κράτησης, γνωστής και ως καραντίνας».

Ας υποθέσουμε ότι ένα άτομο κατηγορείται ότι έχει μολυνθεί και ότι αυτό το άτομο είχε προηγουμένως περάσει λίγη ώρα σε ένα τοπικό μπαρ ή μια αίθουσα μπιλιάρδου. Σύμφωνα με αυτό το νέο νομοσχέδιο, όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο μπαρ ή στην αίθουσα μπιλιάρδου θα μπορούσαν να συλληφθούν και να πεταχτούν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

«Αυτό ανοίγει την πόρτα για απεριόριστη κράτηση, ιδιαίτερα για ασθένειες που παραμένουν στον οργανισμό κάποιου για παρατεταμένες χρονικές περιόδους», προσθέτει το NoQreport.

«Το Covid-19, για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι επιτρέπει στις λοιμώξεις να παραμένουν για περισσότερο από ένα μήνα μετά την πρώτη έκθεση ενός ατόμου. Οι μεταλλαγμένες παραλλαγές της νόσου θα μπορούσαν να παρατείνουν υποθετικά τη μεταδοτική τους περίοδο για πολύ περισσότερο ».

Εάν οι Νεοϋορκέζοι παραμείνουν αδρανείς και επιτρέψουν σε αυτό το νομοσχέδιο να γίνει «νόμος», θα εξαπλωθεί τελικά σε όλες τις άλλες πολιτείες.

Προσοχή, Αμερική ! Αν δεν αντιταχθείτε, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα έρθει σύντομα και για εσάς!

(Σημ.: Το Νομοσχέδιο αυτό της ΝΤΠ που πιλοτικά θα εφαρμοσθεί στη Νέα Υόρκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο περιβόητος «νόμος» 4682/2020 που οι «δικοί μας» 300 και 1 «σωτήρες», ώς άλλοι «μάντεις», έσπευσαν να ψηφίσουν …πριν την έναρξη της Ψευτοπανδημίας.. Αναμφισβήτητα οι ντόπιοι «σωτήρες» μας είναι πολύ μπροστά, ακόμα και από τους ομολόγους τους στην Αμερική στην εφαρμογή των παγκόσμιων, κοινών, υποχρεώσεων προς την ΝΤΠ)

Δικτυογραφία:

1.-- NY Senate Just Passed a Concentration Camp Bill to Forcibly Throw People in Camps

https://humansarefree.com/2021/04/ny-senate-passed-concentration-camp-bill.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=1p9v1suyqca0f0axqp0tgsk

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.