
Ήρθε η Ευρωπαία επίτροπος για τη μετανάστευση, η κυρία Γιόχανσον, με τα τριάκοντα αργύριά της, ήτοι 276 εκατομμύρια ευρώ, να εξαγοράσει τους πρόθυμους να ισλαμοποιήσουν τη χώρα. Τριάκοντα αργύρια είναι αυτά και πάντα θα υπάρχουν οι Ιούδες, οπότε το σχέδιο αφελληνισμού θα προχωρήσει κανονικά, παρά τις αντιδράσεις.
Από τη Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου*
Από το 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, για να περάσει όλος ο πλανήτης σε αυτόν τον μικρό τόπο, έχει γίνει πασιφανές ότι η χώρα δεν έχει καμία μα καμία εθνική κυριαρχία.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει τα ακριτικά νησιά πάρκινγκ, για να παρκάρει τους λαθρομετανάστες, με τη σύμφωνη γνώμη των διακοσμητικών προφανώς κυβερνήσεων και τοπικών Αρχών, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Με τα τριάκοντα αργύριά της έχει εξαγοράσει συνειδήσεις, πολιτικούς και ελληνικό έδαφος, ώστε να εφαρμόζει με σχετική άνεση το ανθελληνικό και καταστροφικό για τους Έλληνες σχέδιό της.
Στα ακριτικά νησιά οι νησιώτες έχουν τον ρόλο κομπάρσου σε ταινία βγαλμένη από τη ζωή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι κάθε είδους ΜΚΟ, ο Υπατος Αρμοστής, ο ΔΟΜ και οποιοδήποτε αλλοδαπό στοιχείο έχει για χώρο δράσης τα νησιά και ζει τον μύθο του στην Ελλάδα.
Το πρόβλημα ωστόσο δεν περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο, όπου βέβαια υπάρχει και σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας. Κάτι που δεν απασχολεί την κυρία Γιόχανσον και γιατί άλλωστε; Η δική της χώρα είναι στην άλλη άκρη της Ευρώπης και δεν απειλείται από καμία Τουρκία. Άλλωστε τι να λέει η σφαγή της Χίου στην κυρία Γιόχανσον και στους άλλους Ευρωπαίους, τα 400 χρόνια σκλαβιά, η Ελληνική Επανάσταση απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό, που η κυρία Γιόχανσον θέλει τόσο πολύ να μας υπενθυμίσει το ταχύτερο δυνατόν; Σε αυτούς δεν λέει τίποτα. Σε εμάς όμως λέει.
Επίσης άλλο ένα μουσουλμανοχώρι δημιουργείται στα σύνορα στον Έβρο. Η δε Αθήνα, η πρωτεύουσα, έχει πέσει προ πολλού και ολόκληρες συνοικίες της μοιάζουν περισσότερο με την Καμπούλ και τα παζάρια της Ανατολίας παρά με ελληνικές γειτονιές. Ο κ. Μηταράκης θεωρεί ότι η αποσυμφόρηση που διαφημίζει γίνεται με μεταφορά του μουσουλμανικού πληθυσμού στην ηπειρωτική Ελλάδα, όχι με απελάσεις, όχι με αποτροπή εισόδου, όχι με καταργήσεις επιδομάτων και λοιπών διευκολύνσεων που λειτουργούν ως προσκλητήριο προς όλη την υφήλιο.
Κανείς δεν έχει ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί οι δομές υποδοχής των παράνομα εισελθόντων είναι ανοικτές και όχι κλειστές, όπως θα έπρεπε. Μέχρι πρότινος η παράνομη είσοδος στη χώρα σήμαινε φυλάκιση. Τα τελευταία χρόνια η παράνομη είσοδος σημαίνει τζάμπα σπίτι για όλη την οικογένεια, επιδόματα και άσυλο. Γιατί έτσι είπε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η κάθε κυρία Γιόχανσον.
Τελικά ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;
*Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle
newsbreak,2-04-2021
Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.