Παλαιό Ημερολόγιο :
12/01/2026
Νέο Ημερολόγιο :
25/01/2026
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Μας τη φέρνουν «συστημένη»! Παγώνη: «Μετά από ένα χρόνο, ο καθένας πρέπει να φορέσει διπλή μάσκα» – ΒΙΝΤΕΟ

Μας τη φέρνουν «συστημένη»! Παγώνη: «Μετά από ένα χρόνο, ο καθένας πρέπει να φορέσει διπλή μάσκα» – ΒΙΝΤΕΟ

Πήραν φόρα οι εν Ελλάδι ειδικοί και θα προλάβουν μέχρι και τον Φάουτσι στις ΗΠΑ!

«Σε 15 μέρες θα δούμε τα αποτελέσματα του lockdown και ας ελπίσουμε όλοι να μην χρειαστούν νέα μέτρα. Ξέρουμε ότι είμαστε όλοι κουρασμένοι, διότι δεν είναι ένας μήνας, αλλά ένας χρόνος που βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η Ματίνα Παγώνη.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών – Πειραιώς εκτίμησε πως «αν γίνουν οι εμβολιασμοί βάσει του προγράμματος και εφόσον έρθουν όλα τα εμβόλια που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της ΕΕ και των εταιρειών, τότε έως τον Ιούνιο εκτιμούμε ότι θα έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού και θα υπάρχει σχετική ανοσία του πληθυσμού, ώστε από το καλοκαίρι, όταν έρθουν και τουρίστες, να αρχίσουμε να αλλάζουμε κατάσταση».

Δεν παρέλειψε βέβαια να σημειώσει τα εξής:

«Το Πάσχα θα το περάσουμε με μέτρα. Δεν νομίζω να μπορούμε να πάμε στα χωριά μας, δεν θα μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση».

Στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη διπλή μάσκα και το αν αυτή πρέπει να γίνει υποχρεωτική, η κα Παγώνη ήταν κάθετη:

«Εγώ φοράω διπλή μάσκα εδώ και τρεις μήνες, καθώς κινούμαι σε ένα περιβάλλον με υψηλό ιικό φορτίο, με ανθρώπους που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό.

Όταν είναι σε περιοχές με υψηλό ιικό φορτίο, δηλαδή μέσα στα μέσα μεταφοράς, σε έναν κλειστό χώρο με πολλούς ανθρώπους, όταν πάμε σε ένα νοσοκομείο. Ξέρει πιά ο καθένας νομίζω, μετά από έναν χρόνο, πρέπει να φορέσει διπλή μάσκα, η οποία προσφέρει προστασία πάνω από 92%».

Κοινώς, οι ειδικοί μας λένε πως αφού οι Έλληνες ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ αδιαμαρτύρητα εδώ και ένα χρόνο τα παράλογα μέτρα κατά του κορωνοϊού, τώρα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δεχθούν άλλο ένα!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.