Παλαιό Ημερολόγιο :
20/04/2026
Νέο Ημερολόγιο :
03/05/2026
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ο Ελπιδοφόρος προσπάθησε να παγιδεύσει τη νέα Πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον: Εκμεταλλεύθηκε την αυστηρά εθιμοτυπική επίσ

Ηνωμένες Πολιτείες, Αικατερίνη Νασίκα.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις καλύτερες ευχές του στην κ. Νασίκα για την ανάληψη των καθηκόντων της. Την πρέσβειρα συνόδευε ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι φιλικές ιστοσελίδες του Ελπιδοφόρου, επιχείρησαν με υπόγειο τρόπο να παρουσιάσουν τη νέα Πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον ότι δεν συμφωνεί με την εκφρασμένη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για να της δημιουργήσουν πρόβλημα με το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο των Εξωτερικών, στην Αθήνα.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.