Παλαιό Ημερολόγιο :
05/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
18/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ θέλει να σταματήσει τους χαιρετισμούς “μάλιστα κύριε” “μάλιστα κυρία” προς ανωτέρους για λόγους “ουδε

Το Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών θέλει να σταματήσει τις προσφωνήσεις “μάλιστα κύριε” “Yes Sir” ή “Yes Ma’am””μάλιστα κυρία” στους ανωτέρους για λόγους “ουδετερότητας φύλου”. Έχει ήδη υποβληθεί αναφορά. Οι βαθμοφόροι, αξιωματικοί αντιτίθενται στην απόφαση.

Μια πρόσφατη έκθεση που παρήγγειλε το Σώμα εγείρει «ανησυχίες» σχετικά με τους Πεζοναύτες που χρησιμοποιούν τους όρους «Κύριος» ή «Κυρία» ενώ απευθύνoνται σε εκπαιδευτές ασκήσεων λόγω ανησυχιών σχετικά με την ουδετερότητα του φύλου.

Θα είναι το τέλος του «κύριε» και «κυρία»;

Μια νέα ακαδημαϊκή έκθεση σχετικά με τις προσπάθειες ενσωμάτωσης του Boot Camp του Σώματος Πεζοναυτών συνιστά την απόρριψη των χαιρετισμών με βάση το φύλο για τους εκπαιδευτές ασκήσεων, αλλά οι επικεφαλείς των υπηρεσιών δεν είναι πεπεισμένοι ότι θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα.

Η εκτενής έκθεση, που ανατέθηκε από το Σώμα στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ το 2020 και ολοκληρώθηκε το 2022, επισημαίνει ότι οι μισές στρατιωτικές υπηρεσίες έχουν ήδη καταργήσει τα αναγνωριστικά φύλου για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

«Ο Στρατός, το Ναυτικό και η Ακτοφυλακή ουσιαστικά αποδυναμώνουν το φύλο σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον», αναφέρει η έκθεση. «Αντί να λένε «κυρία» ή «κύριος», οι νεοσύλλεκτοι σε αυτές τις Υπηρεσίες αναφέρονται στους εκπαιδευτές ασκήσεων χρησιμοποιώντας τις τάξεις ή τους ρόλους τους ακολουθούμενα από τα επώνυμά τους.

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.