Παλαιό Ημερολόγιο :
15/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
28/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΔΙΕΛΥΣΑΝ τις κοινωνίες για έναν ιό με θνησιμότητα 0,15%!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ έρευνα αποδομεί τη ΧΟΥΝΤΑ που έστησαν

ΔΙΕΛΥΣΑΝ τις κοινωνίες για έναν ιό με θνησιμότητα 0,15%!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ έρευνα αποδομεί τη ΧΟΥΝΤΑ που έστησαν

Η έρευνα που δεν πρόκειται να παίξει ποτέ σε κανένα μεγάλο κανάλι!

Ο κορυφαίος Έλληνας επιδημιολόγος, Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης, δημοσίευσε μια σημαντικότατη μελέτη στο MedRxiv η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ποσοστό επιβίωσης των ατόμων κάτω των 20 ετών που κολλούν COVID κυμαίνεται (κρατηθείτε) στο 99,9987%!!!!

Αυτή είναι η…φοβερή και τρομερή πανδημία που μας ταλανίζει τα τελευταία 2 χρόνια!

Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν από τη μελέτη ελήφθησαν λίγο πριν εξαπλωθούν τα προγράμματα μαζικών εμβολιασμών γεγονός που καταδεικνύει ότι οι αριθμοί αυτοί ισχύουν για μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

Ο Δρ. Ιωαννίδης δημοσίευσε προηγουμένως μια ανάλυση μελετών από το 2020, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλύψει ότι το ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση από τον COVID παγκοσμίως ήταν περίπου 0,15%.

Στην δε Ευρώπη, ο αριθμός διαμορφώθηκε στο 0,3%-0,4%, ενώ στην Αφρική και την Ασία υποχώρησε στο 0,05%.

Ιδιαίτερη σημασία ωστόσο έχει να δούμε τα στοιχεία θνησιμότητας ανά ηλικιακή ομάδα:

Βλέπουμε ότι η θνησιμότητα ξεπερνάει το 1% μονάχα στις ηλικίες άνω των 70, όπου συναντά κανείς αρκετούς ανθρώπους με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμη και για τους ηλικιωμένους άνω των 70 ετών, υπολογίζεται ότι το 97,1% εξ αυτών θα επιβίωναν μίας νόσησης από covid!

Πέρα από τους εμβολιασμούς, η χρονική στιγμή της έρευνας έχει σημασία και από την σκοπιά των μεταλλάξεων.

Όπως είναι φυσικό το 2020 δεν υπήρχε καμία μετάλλαξη Όμικρον, η οποία εκτός του ότι σήμερα έχει κυριαρχήσει σε όλο τον πλανήτη προκαλεί πολύ πιο ελαφριά νόσηση από τις προγενέστερες παραλλαγές.

Συνεπώς σήμερα θα βλέπαμε στις παραπάνω ηλικίες το ποσοστό θνησιμότητας να πέφτει ακόμα περισσότερο!!!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.