Παλαιό Ημερολόγιο :
14/05/2022
Νέο Ημερολόγιο :
27/05/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Ισραήλ: Θετικός στον κορωνοϊό o 4 ΦΟΡΕΣ εμβολιασμένος Υπ. Άμυνας – Είχε συναντηθεί με τον Παναγιωτόπουλο

Ισραήλ: Θετικός στον κορωνοϊό o 4 ΦΟΡΕΣ εμβολιασμένος Υπ. Άμυνας – Είχε συναντηθεί με τον Παναγιωτόπουλο

«Ο Υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντζ έχει διαγνωστεί με COVID-19», ανακοίνωσε το γραφείο του και θα εργαστεί από το σπίτι του, όπου βρίσκεται σε καραντίνα.

21/01/2022

Ο Γκαντζ, 62 ετών, είχε λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού, και όπως ανακοινώθηκε θα συνεχίσει να εργάζεται χρησιμοποιώντας ειδικά συστήματα που έχουν ήδη εγκατασταθεί στο σπίτι του.

Ο Υπουργός Άμυνας προχώρησε νωρίτερα σε ανάρτηση στο Twitter: «Αισθάνομαι καλά γιατί είμαι εμβολιασμένος. Μείνετε υγιείς, τηρήστε τους κανόνες [υγείας] και πηγαίνετε να εμβολιαστείτε».

Την Πέμπτη ο Γκαντζ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπενέτ και άλλους ανώτατους αξιωματικούς του στρατού σε μια συνάντηση στο Τελ Αβίβ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο δικός μας Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Αυτό πιθανότατα θα οδηγήσει όλους όσους παρευρέθηκαν να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Ο Γκαντζ προστίθεται σε έναν μακρύ κατάλογο άλλων κυβερνητικών υπουργών που έχουν πρόσφατα μολυνθεί από τον COVID, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών Γαΐρ Λαπίντ, ο υπουργός Οικονομικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο υπουργός Στέγασης και ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.