Παλαιό Ημερολόγιο :
11/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
24/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Εδώ οι καλοί ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ! Στην Κομμουνιστική Κίνα το κράτος θα αμείβει όποιον καταδίδει τους παραβάτες των κορωνομέτρων

EL - Εδώ οι καλοί ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ! Στην Κομμουνιστική Κίνα το κράτος θα αμείβει όποιον καταδίδει τους παραβάτες των κορωνομέτρων

Μαθήματα χούντας εξακολουθεί να δίνει η Κίνα.

Οι τοπικές αρχές σε μία από τις μεγαλουπόλεις της Κίνας, ανακοίνωσε πως στο εξής θα χρηματίζει όποιον πολίτη καταδίδει στις αρχές όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα!

Ο λόγος για την Σενζέν, μία πόλη βόρεια του Χονγκ Κονγκ, εκατομμύρια κάτοικοι της οποίας υποχρεώθηκαν σε lockdown και μαζικά τεστ εξαιτίας μερικών…ασυμπτωματικών κρουσμάτων covid!

Σύμφωνα με τη Jerusalem Post, το ποσό της αμοιβής κυμαίνεται αναλόγως της σοβαρότητας της καταγγελλόμενης παράβασης από 300 έως 11.000 γουάν (δηλαδή από 40 έως 1.520 ευρώ).

Το μεγαλύτερο τη τάξει πρόστιμο αφορά κάποιον…«ευσυνείδητο πολίτη» που θα καταδώσει έναν παράνομο μετανάστη ο οποίος θα έχει κολλήσει κιόλας covid.

Μάλιστα οι κρατικές αρχές δίνουν σημασία και στην…ταχύτητα της καταγγελίας!

Πιο συγκεκριμένα, αν δύο ή παραπάνω πολίτες καταδώσουν ένα ίδιο άτομο (ή ομάδα ατόμων) τότε θα…επιβραβευτεί μόνο ο πρώτος.

Την αρχή έχει κάνει ήδη η επαρχία Ζετζιάνγκ από τις 2/1 και το μέτρο πρόκειται να επεκταθεί -εφόσον κριθεί επιτυχημένο- σε όλη την κινέζικη επικράτεια.

Η χαρά του ρουφιάνου λοιπόν!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.