Παλαιό Ημερολόγιο :
05/08/2022
Νέο Ημερολόγιο :
18/08/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Να ενωθούμε οι Πακιστανοί στην Ελλάδα γιατί θέλουν να μας βλάψουν!¨…

Να ενωθούμε οι Πακιστανοί στην Ελλάδα γιατί θέλουν να μας βλάψουν!¨…Share:   

Συνέντευξη – πρόκληση του Πακιστανού πρέσβη: Να ενωθούμε οι Πακιστανοί στην Ελλάδα γιατί θέλουν να μας βλάψουν!
Περίεργη προτροπή του διπλωμάτη στους Πακιστανούς που ζουν στην Ελλάδα
Λίγες ημέρες μετά τα αίσχη που έγιναν στην πλατεία Συντάγματος, στην Ερμού, στο Μοναστηράκι μέχρι και την Ομόνοια παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Πακιστανός πρέσβης αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη σε πακιστανικά ΜΜΕ. Όχι σε ελληνικά.
Στην συνέντευξη του λοιπόν κάνει κάποιες αναφορές που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν περίεργες έως και προκλητικές. Θεωρεί ότι οι πακιστανοί στην Ελλάδα πρέπει να ενωθούν, διότι κάποιοι θέλουν το κακό τους.
Τι ακριβώς εννοεί;
Το δελτίο που συνοδεύει την συνέντευξη του Πακιστανού πρέσβη στην Ελλάδα, σε μετάφραση:
«Σημαντικό μήνυμα του Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα κ. Muhammad Nadeem Khan προς την Πακιστανική Κοινότητα Ο Πρέσβης του Πακιστάν είπε ότι η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα πρέπει να ενωθεί στις τάξεις της και να τερματίσει τις διαφορές μεταξύ τους.
«Θα προκύψουν προβλήματα για εμάς. δεν θέλουν την ενότητα μεταξύ μας και αυτές οι δυνάμεις επιδιώκουν να μας βλάψουν.Η μόνη λύση είναι να διατηρήσουμε την ενότητα».
Πάντως, καταλήγοντας προέτρεψε τους Πακιστανούς που ζουν στην Ελλάδα να σέβονται τους νόμους. Πάλι καλά.
«Και ακολουθήστε το νόμο της χώρας στην οποία ζείτε». Έτσι καταλήγει το δελτίο τύπου της συνέντευξης του

newsbreak.gr

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.