Παλαιό Ημερολόγιο :
14/06/2022
Νέο Ημερολόγιο :
27/06/2022
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ομαδας μας στο viber Η ομαδα αυτή δημιουργείτε με πρωτοβουλία από άτομα φιλικα προσκείμενα στην γνή

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ομαδας μας στο viber 
Η ομαδα αυτή δημιουργείτε με πρωτοβουλία από άτομα φιλικα προσκείμενα στην γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου Α.Ο με Καθηγούμενο τον Αρχιμανδρίτη Μεθοδιο (Η μία και κανονικη αδελφοτητα..!!!) προσδοκώντας την ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας των σχεσεων των μελων της ομαδος αυτής.
Οπως η ικανότητα ομαδικής εργασίας, η δημιουργική σκέψη και η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων που ταλανιζουν σήμερα την Πατριδα και την Ορθοδοξία μας,καθώς και ολα τα θέματα που ταλανίζουν σήμερα την ελληνική πραγματικότητα...
Θα σας θερμοπαρακαλουσαμε οι αναρτησεις σας να περικλεινονται σε
▪︎Ορθοδοξα Εκκλησιαστικα θέματα
▪︎Πατριωτικα θεματα
▪︎ Γνωριμια και εύρεση ατόμων με παρόμοιες ανησυχίες ή ενδιαφέροντα και συμμετοχή σε συνομιλίες στο διαδίκτυο, οσο αφορα την Ιερά Μονή Εσφιγμένου και τον αγωνα της εναντια στην Παναιρεση του Οικουμενισμού και της Νεας Ταξης Πραγμάτων
▪︎Οι διαχειριστές της ομαδας viber δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
▪︎Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των θεμάτων των αναρτησεων και συγγραφέων.
▪︎Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα για τον οποιο εγινε η ομαδα.
▪Ουδέποτε η Ιερά Μονή Εσφιγμένου θα συντηρούσε οποιαδήποτε μορφής δυαδικτυακού τόπου, του Παγκοσμίου ιστού στο Ίντερνετ. ?
Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου δεν έχει ούτε ρεύμα πέρα από τις διώξεις και τους αποκλεισμούς που της έχουν επιβληθεί και επιπλέον είναι πολέμια του Internet και οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικού "φακελώματος".


https://invite.viber.com/...

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.