Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

EL - «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»: Η οργάνωση που θα αντικαταστήσει την Εκκλησία - «Φωτιές» από καθολικό αρχιεπίσκοπο, ΒΙΝΤΕΟ

EL - «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»: Η οργάνωση που θα αντικαταστήσει την Εκκλησία - «Φωτιές» από καθολικό αρχιεπίσκοπο, ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορές και στον Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης και μέντορα Μητσοτάκη και Τσίπρα,

Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας εκτόξευσε «βόμβες» για τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος έρθει πολύ κοντάς τόσο με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο πλαίσιο της νέας εποχής της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η τέταρτη (βιομηχανική) επανάσταση, η οποία διατυπώθηκε ως θεωρία από τον Κλάους Σβαμπ και την οικογένεια των διεθνών χρηματοοικονομικών, βρήκε στο πρόσωπο του Bergoglio (Πάπα Φραγκίσκο), όχι έναν ουδέτερο παρατηρητή, που δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά, αλλά έναν ένθερμο συνεργάτη, ο οποίος κάνει κατάχρηση της ίδιας του της ηθικής εξουσίας, προκειμένου να υποστηρίξει από έξω, έξω από την εκκλησία, το σχέδιο διάλυσης της παραδοσιακής κοινωνίας.

Ενώ την ίδια ώρα μέσα από την εκκλησία, ακολουθεί το σχέδιο καταστροφής της Εκκλησίας, προκειμένου να την αντικαταστήσει με μία φιλανθρωπική οργάνωση μασωνικής έμπνευσης.

Και αυτό είναι σκανδαλώδες».

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάλεσε όσους ιεράρχες δεν ακολουθούν και τηρούν τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, σε σχέση με την τήρηση των μέτρων περιορίσιμού και διαχωρισμού των πολιτών αλλά και με τα εμβόλια, να πάνε σε «σπίτια και μοναστήρια».

 «Δεν έχεις δυνατότητα να αμφισβητήσεις κάτι, δεν είναι δυνατόν να έχεις κάτι προσωπικό που πιθανόν μα έχεις ερωτηματικά από αυτά που ακούς; Έχεις το δικαίωμα αυτό. Αλλά πάνω από όλα είναι η υπακοή στην Εκκλησία και στην Σύνοδό της, διότι αυτή καθοδηγεί αυτό το σκάφος. Και σε αυτήν θα πειθαρχείς», τόνισε.

Άραγε, αφού η ορθόδοξη Εκκλησία που καθοδηγεί το σκάφος και απορρίπτει όσους ιερείς σκέφτονται ελεύθερα εν Χριστώ, έχοντας προσεγγίσει παράλληλα τον Πάπα Φραγκίσκο, θα υπηρετεί μαζί του κάποια διεθνιστική οργάνωση, η οποία θα παρουσιαστεί ως φιλανθρωπική αλλά θα είναι μασονικής έμπνευσής, αν ληφθούν υπόψη τα λεγόμενα του Vigano;;; Ποιός θα είναι στην κορυφή της;;; Κάποιος που θα ενώσει όλες τις θρησκείες στο όνομα της ειρήνης, όπως ήδη επιδιώκεται (βλ. διαθρησκειακός διάλογος);;;

Σε όλο αυτό φέρεται να εμπλέκεται και ο «μέντορας» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.