Παλαιό Ημερολόγιο :
06/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
19/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Απόλυτος Νεοσουρεαλισμός: Εμβολιασμένοι με PLACEBO θα έχουν ίδια προνόμια με τους κανονικούς!

Απόλυτος Νεοσουρεαλισμός: Εμβολιασμένοι με PLACEBO θα έχουν ίδια προνόμια με τους κανονικούς!


24/07/2021
Νομίζουμε ότι αυτό και μόνο είναι η απόδειξη ότι μέτρα και προνόμια δεν έχουν υγειονομικό χαρακτήρα, αλλά καθαρά χαρακτήρα επιβράβευσης υποταγής
Και ναι, αυτή είναι η πιο νεουσουρεαλιστική είδηση από την αρχή της πανδημίας: Στη Βρετανία, η κυβέρνηση θεωρεί τους ανθρώπους που έλαβαν εικονικό εμβόλιο (placebo) κατά τη διάρκεια των δοκιμών εμβολίων Covid-19 ως πλήρως εμβολιασμένους, δήλωσε ο “υπουργός εμβολίων” της Βρετανίας, προσθέτοντας ότι θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που παραχώρησε το NHS Covid Pass.

Σε παρατηρήσεις που δόθηκαν ενώπιον του Κοινοβουλίου την Πέμπτη, ο υπουργός εμβολίων Nadhim Zahawi χαρακτήρισε το αμφιλεγόμενο NHS Covid Pass της χώρας ότι έχει «σημαντικό ρόλο να παίξει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού» και προέτρεψε ορισμένες επιχειρήσεις και μεγάλους χώρους να υιοθετήσουν το εγχώριο πιστοποιητικό υγείας προκειμένου να «κρατήσουν τους πελάτες τους ασφαλείς».

Η εφαρμογή NHS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη της κατάστασης εμβολιασμού, των αρνητικών αποτελεσμάτων των δοκιμών ή της φυσικής ανοσίας.

Αλλά φαίνεται ότι η επείγουσα ανάγκη να τεκμηριωθούν μεθοδικά η κατάσταση εμβολιασμού των ατόμων και να χρησιμοποιηθούν αυτές οι ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες για την παροχή ορισμένων προνομίων, περιέχει τουλάχιστον ένα κενό: τα άτομα που έχουν συμμετάσχει σε δοκιμές εμβολίων θα θεωρηθούν ως «πλήρως εμβολιασμένα» είτε έλαβαν εικονικό φάρμακο, είτε πραγματική λήψη, είπε ο Zahawi.

Η βουλευτής των Εργατικών Rupa Huq παραπονέθηκε στον Zahawi ότι αρκετοί από τους εκλογείς της που έλαβαν μέρος στις δοκιμές του Novavax «αντιμετωπίζονται τώρα ως αρνητές από το NHS». Φαίνονται επίσης ότι «τιμωρούνται» επειδή δεν θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τιμωρούνται επειδή κάνουν το σωστό. Θα το διορθώσει ο Υπουργός;»

Σύμφωνα με το επίσημο αντίγραφο της συνομιλίας τους, ο Zahawi υποσχέθηκε στην βουλευτή ότι όσοι συμμετείχαν σε κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης αυτής από τη Novavax, θα φαίνονται στην εφαρμογή NHS Covid καταγεγραμμένοι ως «πλήρως εμβολιασμένοι», είτε έλαβαν το εικονικό φάρμακο είτε το εμβόλιο.

Λεπτά αργότερα, η βουλευτής της Εργασίας Barbara Keeley επανέλαβε τις ανησυχίες του Huq και ζήτησε να βρεθεί λύση για τους «θαυμάσιους εθελοντές» που είχαν συμμετάσχει στη δοκιμή του Novavax.

Ο Zahawi μάλιστα είπε ότι θα διασφαλίσει αυτό να αναγνωριστεί και σε άλλες χώρες:

«Συνεργαζόμαστε με άλλες χώρες για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα αναγνωριστεί, αλλά όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, θα θεωρηθούν πλήρως εμβολιασμένοι, είτε είχαν πάρει το εικονικό φάρμακο είτε το εμβόλιο», διαβεβαίωσε την βουλευτή.

Παράνοια; Απόλυτη! Θα κυκλοφορούν ανεμβολίαστοι επειδή θεωρούνται “ήρωες”! Και απλή ερώτηση: Γιατί δεν τους εμβολιάζουν τότε κανονικά; 

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.