Παλαιό Ημερολόγιο :
14/09/2021
Νέο Ημερολόγιο :
27/09/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΑΣ 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΑΣ 

Ιερά Μονή Εσφιγμένου 

Άγιον Όρος- Άθω 

Άγιο Όρος, 18 Ιουλίου 2021 (ν.ημ.)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου... 

Εχουμε ενημερωθεί ότι η νέα ψευδό αδελφότητα που διόρισαν εν μία νυκτί ως Εσφιγμένου, ετοιμάζει βίαιη προβοκάτσια εναντίον του αντιπροσωπείου μας στις Καρυές. 

Το δικαιολογεί ως αναγκαία κίνηση λόγω της επικείμενης επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχου τον Οκτώβριο, στο Άγιο Όρος. 

Μας έχουν κατηγορήσει για την εξάπλωση του Κορωνιού, για φυγάδευση του π. βουλευτού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά καθώς και τώρα ετοιμάζουν δελτίο Τύπου να μας κατηγορήσουν άμεσα για τον σεισμό 5.1 R που έγινε σήμερα στην Βόρεια Καλιφόρνια των Η.Π.Α. 

 

Η κατηφόρα τους έχει ξεπεράσει ακόμη και τα όρια της γραφικότητας.

 

Έχουν σπιλώσει διεθνώς την εικόνα του Αγίου Όρους στο παρελθόν με βίαιες επιθέσεις εναντίον μας, και δεν παύουν να θέλουν να το ξανακάνουν. 

Δεν σεβάστηκαν, ούτε τότε ούτε τώρα, ρασοευχή, μοναστικό σχήμα, πόσο μάλλον το περιβόλι της Παναγιάς.

 

Εμείς με την παρούσα ενημερώνουμε κάθε αρχή είτε Αθωνική είτε Ελληνική, και αποποιούμαστε κάθε ευθύνης.

--

Μετά Τιμής 

Γραφείο Τύπου

Ιεράς Μονής Εσφιγμένου - Άγιο Όρος 

https://esfigmenou.blogspot.com/2021/07/blog-post_18.html?m=1

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.