Παλαιό Ημερολόγιο :
12/07/2021
Νέο Ημερολόγιο :
25/07/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

ΣΑΛΟΣ!!! Κυβέρνηση για Astrazeneca: Φταίνε οι «ειδικοί», όχι εμείς! Το ΒΙΝΤΕΟ που εκθέτει όμως τον πρωθυπουργό

ΣΑΛΟΣ!!! Κυβέρνηση για Astrazeneca: Φταίνε οι «ειδικοί», όχι εμείς! Το ΒΙΝΤΕΟ που εκθέτει όμως τον πρωθυπουργό

Αλλά δήλωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Για τα εμβόλια, επ’ αφορμής και της νέας – τέταρτης κατά σειρά- σύστασης από τους επιστήμονες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού αναφορικά με τη χορήγηση του σκευάσματος της AstraZeneca, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό έδειξε πως υπάρχει «εμφύλιος» μεταξύ Μαξίμου και επιστημόνων, αποποιούμενος την ευθύνη το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας πως οι αποφάσεις σχετικά με τα εμβόλια δεν είναι πολιτικές αλλά τις λαμβάνουν οι επιστημονικές επιτροπές, οι οποίες, όπως είπε ο κ. υπουργός, έχουν αλλάξει πολλές φορές τις αποφάσεις τους.

«Τις αποφάσεις για τα εμβόλια ποτέ δεν τις πήρε η κυβέρνηση, αλλά η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε βιαστεί να δηλώσει πως «το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο», ενώ σύσσωμη η κυβέρνηση ασκεί πίεση στην κοινωνία, προκειμένου να εμβολιαστεί! Πώς θα συμβεί αυτό, όταν οι επιστήμονες αλλάζουν τα δεδομένα κάθε εβδομάδα;;; Δεν φέρει ο πρωθυπουργός πολιτική ευθύνη σε σχέση με τους ποιούς επιλέγει να συμβουλευτεί;;;

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού αποτελείται από επιστήμονες, η θητεία των οποίων ανανεώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση. «Τον Μάρτιο πήραν μία απόφαση Χ, πλέον πήραν μία απόφαση Ψ, δίχως να πουν πως το εμβόλιο της AstraZeneca είναι επικίνδυνο», σημείωσε, ρίχνοντας σε εκείνους την ευθύνη;;;

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.