Παλαιό Ημερολόγιο :
05/06/2021
Νέο Ημερολόγιο :
18/06/2021
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Μούτο: « Και οι αθλητές υπό…παρακολούθηση με GPS

Μούτο: « Και οι αθλητές υπό…παρακολούθηση με GPS

Οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων θα υπόκεινται σε παρακολούθηση με GPS, όπως και οι δημοσιογράφοι, όπως δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο 2020, Τοσίρο Μούτο.

Ο Μούτο, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, είπε επίσης ότι το σύστημα παρακολούθησης θα χρησιμοποιηθεί όχι για την παρακολούθηση κάθε κίνησης των συμμετεχόντων, αλλά για την «αναδρομική» ανίχνευσή τους, εάν προκύψει κάποιο ζήτημα.

Οι αθλητές που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι πολύ περιορισμένοι στις κινήσεις τους και θα πρέπει να υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ, για να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχουν μολυνθεί με την Covid-19.

Ήδη χθες η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Σέικο Χασιμότο, έκανε γνωστό ότι οι ξένοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αυτό το καλοκαίρι θα συνεχίσουν να επισημαίνονται γεωγραφικά από το GPS και θα κινδυνεύουν να χάσουν τη διαπίστευσή τους, εάν παραβιάσουν τους κανόνες.

Λόγω της πανδημίας, οι περίπου 6.000 εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης που αναμένονται από το εξωτερικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να παρέχουν μια λεπτομερή λίστα με τα μέρη που σκοπεύουν να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων τους στην Ιαπωνία, όπως οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και τα ξενοδοχεία τους.

Οι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό θα κληθούν να μείνουν σε ξενοδοχεία προεπιλεγμένα από τους διοργανωτές, αντί να επιλέξουν ιδιωτική διαμονή.

Το Τόκιο πρόκειται να φιλοξενήσει από τις 23 Ιουλίου τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, οι οποίοι αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω Covid-19, εν μέσω ανησυχιών ότι θα επιβαρύνουν ένα σύστημα υγείας που έχει ήδη τεθεί υπό πίεση από την πανδημία του κοροναϊού.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.