Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Δρ Κάρυ Μαντέι : Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρη συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο

Δρ Κάρυ Μαντέι : Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρη συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο.

Απόσπασμα συνέντευξης στο The New American

Αυτό είναι εντελώς πειραματικό για το ανθρώπινο γένος. Να γνωρίζετε ότι δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν στην ανθρωπότητα και ότι όλοι όσοι δεχτούν αυτού του είδους την ένεση στην πραγματικότητα συμφωνούν να συμμετέχουν στην διαδικασία ενός πειράματος. Είστε κυριολεκτικά το ινδικό χοιρίδιο και το ποντίκι του εργαστηρίου. Θα προσμετρηθείτε σε όλα τα πειράματα. Το πρώτο που θα ολοκληρωθεί θα είναι στο τέλος του 2022. Άλλη μια φορά λοιπόν, πρόκειται περί ενός πειράματος. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα σας συμβεί μέχρι να περάσουν χρόνια.

Κάνουν ένα τόσο διαφορετικό εμβόλιο διότι δεν ταυτοποίησαν ποτέ ή δεν έχουν καταγράψει ολόκληρο τον ιό. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και πέντε άλλες χώρες τουλάχιστον δεν τον έχουν καταγράψει και εάν δεν έχει καταχωρηθεί ολόκληρος ο οργανισμός δεν μπορούν να τον βάλλουν σε ένα εμβόλιο και εν συνεχεία να σου τον περάσουν με ένεση. Είχαν μόνο κομμάτια του γενετικού υλικού που βρήκαν, γι’ αυτό έπρεπε να το κάνουν με διαφορετικό τρόπο.

Πήραν λοιπόν κομμάτια γενετικού υλικού που βρήκαν σε κάποιο πνευμονικό υγρό μερικών ασθενών που είχαν κόβιντ 19. Υπέθεσαν ότι αυτό το γενετικό υλικό έκανε τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Υπάρχουν μερικά κενά στο γενετικό υλικό, έτσι χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή και η τεχνητή νοημοσύνη συμπλήρωσε τα κενά που λείπουν.

Τώρα λοιπόν έχουμε κάτι που ονομάζεται ανασυνδυασμένο (recombinant). Είναι ένας ανασυνδυασμένος κώδικας. Έχουμε λοιπόν κάτι από τη φύση, έχουμε κάτι από ένα πρόγραμμα υπολογιστή και έτσι έφτιαξαν τον κώδικα. Μετά έβαλαν έναν κώδικα μέσα σε μια νανοτεχνολογία, ένα περίβλημα νανο λιπιδικού σωματιδίου και το βάζουν μέσα στο διάλυμα. Και αυτό είναι το υλικό που εγχύουν στον άνθρωπο.

Και η ιδέα είναι ότι αυτός ο κώδικας ή αυτό το περίβλημα που είναι νανοτεχνολογία, θα ξεγελάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα ξεγελάσει το κύτταρό σας να τον δεχτεί, και τότε θα παράγετε εσείς αυτόν τον κώδικα μέσα στο σώμα σας. Θα φτιάχνετε κυριολεκτικά μέσα στο σώμα σας αυτόν τον ιό που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο. Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν υπάρχει αρχή ή τέλος. Δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα φτιάχνετε αυτά τα κομμάτια αυτού του γενετικού υλικού μέσα στο σώμα σας.

Έχουμε από τώρα κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να σας συμβεί αλλά είναι απίστευτο ότι πειραματιζόμαστε πάνω σε ανθρώπους, διότι, επαναλαμβάνω, έχουμε κάτι συνθετικό μέσα στο ανθρώπινο σώμα, κάτι που δεν είναι από τη φύση. Επίσης, μέρος αυτού του γενετικού κώδικα που θα παράγει το σώμα σας είναι ανάλογο με πολλά πράγματα που ήδη βρίσκονται από τη φύση μέσα στο σώμα σας.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας δώσω ένα παράδειγμα.

ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Υπάρχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται συγκυτίνη (syncytin) που συμβαίνει να βρίσκεται στον πλακούντα μιας γυναίκας και επίσης στο σπέρμα του άρρενος. Λοιπόν, η πρωτεΐνη αυτή συμβαίνει να είναι μέρος του κώδικα που εισάγεται δια της ενέσεως μέσα στους ανθρώπους, και το σώμα σας θα μάθει να επιτίθεται σε ό,τι υπάρχει σε αυτόν τον κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να μάθει να επιτίθεται στον εαυτό του όταν εσείς μείνετε έγκυος και όταν αρχίσει να δημιουργείται ο πλακούντας. Θα μπορούσε να επιτεθεί σε αυτόν ή θα μπορούσε να επιτεθεί στο σπέρμα σας. Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό διότι θα μπορούσε να καταστήσει την στειρότητα ένα τεράστιο ζήτημα.

ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Επίσης μέρος του Α χρωμοσώματός μας -πολύ σημαντικό, υπεύθυνο για την γονιμότητα και τη νοημοσύνη– συμβαίνει να είναι ανάλογο με ένα μέρος της πρωτεΐνης που φτιάχνουμε τον κώδικα σε αυτήν την ένεση, στο εμβόλιο. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το χρωμόσωμα Α στο ανθρώπινο σώμα. Και πάλι την γονιμότητα, και τη νοημοσύνη. Αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό.

HIV1 – AIDS

Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι βρήκαμε μέσα στον κώδικα 18 υπομονάδες του HIV1. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα παράγει και 18 υπομονάδες του HIV1. Oι κατασκευαστές τώρα λένε, μην ανησυχείτε, δεν θα προκαλέσει HIV. … Δεν το γνωρίζουν αυτό. Το πείραμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν οι άνθρωποι αναπτύξουν HIV ή/και AIDS. Αυτό είναι τρομακτικό.

Πρέπει να εμποδίσουμε αυτό το είδος του πειραματισμού στην ανθρωπότητα διότι διακυβεύονται πάρα πολλά.

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.