Παλαιό Ημερολόγιο :
06/04/2024
Νέο Ημερολόγιο :
19/04/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Αυτή κι αν είναι ΕΕ πολλών ταχυτήτων: Στη Γερμανία διαδηλώνουν χωρίς διώξεις....

Αυτή κι αν είναι ΕΕ πολλών ταχυτήτων: Στη Γερμανία διαδηλώνουν χωρίς διώξεις, χημικά και απειλές,  στην Ελλάδα απαγορεύεται να μιλάς στο διαδίκτυο. Πάντως η μεγαλύτερη «θεωρία συνωμοσίας» που διακινείται παγκόσμια γύρω από την πανδημία, είναι ότι στήθηκε επίτηδες για να υποταχθούν οι λαοί και να τους κοπούν οι ελευθερίες. Μόλις την επιβεβαιώσατε, κε Χρυσοχοΐδη!

Ευρωπαϊκή «Ένωση»; Στη Γερμανία διαδηλώνουν κατά χιλιάδες, στην Ελλάδα διώκονται!

Μέχρι τώρα κατηγορούσαμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικά του Βορρά για τις αδικίες της και την άνιση μεταχείριση άλλων χωρών

Ωστόσο η αδικία στον τόπο μας βρισκόταν και συνεχίζεται να βρίσκεται.
Είτε ήταν τα μνημόνια, είτε οι λίστες Λαγκάρντ που σε άλλες χώρες απέδωσαν κι έφεραν δημόσιο χρήμα ενώ εδώ έγιναν κωλόχαρτο, είτε… είτε… τα σκάνδαλα Siemens, Novartis και πάει λέγοντας.

Οι Βόρειοι κάνουν απλά καλά τη δουλειά τους, και προασπίζονται τα δικαιώματα και το συμφέρον της χώρας τους, ενώ οι δικοί μας έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ υποδούλωσης και εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων και της ντόπιας ελίτ. Δημοσιογραφία και δικαιοσύνη, ένα βήμα πριν τον τελικό θάνατο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο… «Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας», απειλώντας τους πολίτες: Όποιος αρνείται πλήρως το αφήγημα του κορωνοϊού, όποιος ενθαρρύνει πολίτες σε ανυπακοή (δηλαδή του λέει, ξέρετε, έχετε και δικαιώματα εκτός από υποχρεώσεις) κι όλα αυτά στα social media, θα διώκεται ποινικά.
Έχει ήδη δώσει εντολή στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών «υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση».

Κι εμείς που νομίζαμε ότι το θεάρεστο αυτό έργο επιτελεί η συμμορία των Ελληνικών Hoaxes που ακριβοπληρώνεται από το facebook; Τι έγινε; Δεν μπόρεσαν να τα βγάλουν πέρα και κάλεσαν το ιππικό; Απέτυχαν τελικά; Ή μήπως κινήματα όπως το Κίνημα Επιβιώνουμε δεν μπορούν να μπουν στην κατηγορία “απάτης διαδικτύου” αλλά στην κατηγορία κινήματος δικαιωμάτων πολιτών, οπότε πρέπει να παρέμβουν οι “ανώτεροι”;
Στην Γερμανία εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά του αφηγήματος της πανδημίας αποκαλώντας την “συνωμοσία”. Τα ΜΜΕ έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν μάλιστα και “ακροδεξιούς”. Τι να πούμε τώρα; Αν έχει η Γερμανία τόσους ακροδεξιούς, τότε μάλλον θα ξαναδούμε την άνοδο του Χίλτερ.
Πάντως ακροδεξιούς μαύρους και ΛΟΑΤΚΙ, είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε, κι αυτό αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για τις μαλακίες που για μια ακόμα φορά γράφονται στα ΜΜΕ:

Η Γερμανική κυβέρνηση μπορεί να καταδίκασε τις διαδηλώσεις, αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι σε αυτές, αφού κανένα παρακράτος δεν βγήκε να στήσει το γνωστό επί δεκαετιών σόου που βλέπουμε εδώ – δήθεν «αντιεξουσιαστές» να πετούν μολότοφ και μετά οι διαδηλωτές να τρώνε ξύλο και χημικά.
Ούτε έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές. Ούτε έγιναν απειλές ότι θα τους τρέξουν στον Εισαγγελέα.

Μόνο σε κατάσταση πολιορκίας αν κηρυχθεί η χώρα, βάσει του άρθρου 48, μπορούν να ακυρωθούν όλα τα υπόλοιπα άρθρα. Το Σύνταγμα μας έχει γίνει κουρελόχαρτο με τα μνημόνια κι όσα είχαν απομείνει από τα πολυβόλα τους, τώρα τα θερίζει ο κορωνοϊός. Μας έμεινε ένα άρθρο: Αυτό της θανατικής ποινής – άντε λοιπόν, ξεσκίστε το κι αυτό!

Εμπρός, λοιπόν, αν νομίζετε ότι σας παίρνει, κηρύξτε τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας για να είστε και σύμφωνοι με το Σύνταγμα της χώρας. Αλλιώς θα πρέπει να ενημερωθούν -όχι τα Ελληνικά δικαστήρια- αλλά τα Ευρωπαϊκά και τα Διεθνή, για την καταπάτηση των δικαιωμάτων στη χώρα μας, στο όνομα της “εθνικής ανάγκης” και… εφ’ όλης της ύλης πλέον! Από τις λίστες Λαγκάρντ, μέχρι πως κάποιοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα όσο οι Λάτσηδες κάνουν μπίζνες με δικά μας δανεικά από τις τράπεζες που ενισχύσαμε. ΌΛΑ. Τα πάντα όλα!

Και να θυμίσουμε ότι η χώρα μας δεν είναι μια τυχαία. Είναι η χώρα που της έχει μείνει ο τίτλος ότι γέννησε τη Δημοκρατία, αλλά έφαγε και 7 χρόνια Δικτατορίας, από άτομα που επίσης ευαγγελίζονταν το καλό της και το συμφέρον της.
Αν το συνεχίσετε έτσι, προτείνουμε στο επόμενο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος να αλλάξετε και το όνομα του: Από Νέα Δημοκρατία, να το μετονομάσετε σε Νέα Δικτατορία. Ταιριάζει καλύτερα…
Υ.Γ. Η μεγαλύτερη «θεωρία συνωμοσίας» που διακινείται παγκόσμια γύρω από την πανδημία, είναι ότι στήθηκε επίτηδες για να υποταχθούν οι λαοί και να τους κοπούν οι ελευθερίες. Μόλις την επιβεβαιώσατε, κε Χρυσοχοΐδη!

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.